Min lanseringsbrunch med Ideal of Sweden

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar 

I lördags hade jag en brunch tillsammans med Ideal of Sweden som PR-byrån Hoss Agency styrde till mig och Ideal på Nio Rum här i Stockholm och här kommer lite bilder ifrån det. Jag hade på mig en tröja ifrån min partykollektion med NA-KD, tyvärr slutsåld. Och sen hade jag en jumpsuit som jag vek ner till ett par byxor. Den hittar ni här (klick!).

Lokalen var pyntad med inspiration ifrån mina nysläppta skal och självklart fick gästerna med sig hur många de ville i alla dess former och färger. Har ni haffat något än? Om inte. Gör det. Det är limited edition och vi kommer inte att ta in flera så det är nu eller aldrig. Glöm ej att koden är ”HANNAXIDEAL” för 20% heller.

När klockan slog 12 och alla mina nästan 30 gäster började rulla in så bjöds det på fördrink (mimosas) ute i hallen. Jag hade bjudit både vänner och influensers och faktum är att några av dem hade jag inte träffat överhuvudtaget. Men ville verkligen bjuda in folk jag genuint gillar och tycker om.

Här ser ni Antonia, en tjejkompis som jag kommit mycket närmare på senare. Hon är så härlig, driven och inspirerande och ni kommer säkert få se mer av henne här i bloggen framöver.

Fina Amanda Winberg kom också och hon såg riktigt lyxig ut i hennes outfit. Dog för den och berömde henne säkert för den just i detta ögonblicket.

Alice och Bianca <3

Efter fördrinken i hallen gick vi in till hörnrummet där brunchen hölls och så tog vi lite bilder innan vi satte oss till bords för att äta. Jag kände mig faktiskt lite obekväm i min outfit om jag ska vara helt ärlig. Men samtidigt tyckte jag att den var cool så fick bita ihop och låtsas som att jag tyckte att jag var skitsnygg. Och jag tror det funkade? Ibland behöver man bara tänka annorlunda.

Glad var jag i varje fall. Glad för att lanseringen gått så bra och glad för att det var så många som kom och ville fira den med mig. Jag tänkte på det förut idag. Att vad sjukt det är, att det var så många där, som kom för min skull och för mig.

Lojsan och jag, dör för den kvinnan alltså. Hon är världens härligaste människa. På riktigt. Så imponerad och inspirerad av allt hon tar sig an och hur hon får ihop livet. Du är bäst!

Efter brunchen så var det dags för cocktail competition. Utmaningen var att man två och två skulle tolka ett av mina skal i form av en drink och jag och drink-proffset Rasmus ifrån Swedish Tonic bedömde både utseende och smak.

Alla gick verkligen ALL IN vilket var så kul att se. Jag skrattade så mycket och tyckte det var så kul att se alla så engagerade och glada. Duktiga var dom också!

Det var så trevlig stämning och det kändes verkligen som att alla hade så roligt vilket var kul. Det är ju det som är det viktigaste. Att gästerna har kul! Inte sant?

Här ser det ut som att Amanda försöker smöra för mig (som var domare) men jag sa faktiskt att man gärna fick göra det för plus poäng haha.

Alice looking flawless as always shaking that cocktail…

Blev riktigt impad av allas drinkar faktiskt. De var så fina och några utav dem smakade också riktigt bra. Andras, mindre… Typ Lojsan och Danis hahaha… Morsorna… Vad hade ni i eran egentligen? Don’t you ever mix some cocktails for your kids hahhaa.

När vi hade tänkt att brunchen skulle vara slut ville typ ingen gå hem så fick nästan köra ut folk och det kändes ju superkul. De gick till och med vidare sen och drack drinkar. Älskade det! Stort tack till alla som kom och firade den här lanseringen med mig och Ideal of Sweden och till er som inte har köpt ett skal ännu, do it. För de kommer ta slut och det vore ju tråkigt om ni blir utan för att ni väntar för länge. Kram på er!

11 gillar

Kommentarer (5)

 • Mia

  |

  SKIT fula kläder. Passar inte din figur alls.

  Reply

  • Alma

   |

   Alltså vad otrevligt, verkligen jätteonödig kommentar? Kommentera om du har något positivt att skriva annars kan du faktiskt strunta i det.
   Jag tycker dina kläder var jättecoola Hanna! Skitsnyggt.

   Reply

 • LinnL

  |

  Även om kommentaren ovan är lite grov så håller jag med.

  Reply

 • Amanda

  |

  SÅ fina bilder och kollektion! Älskar alla skalen, speciellt Golden swirl som är påväg hem till mig <3

  Reply

 • Amanda

  |

  Var är skorna ifrån? Så snygg i håret btw!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler