Min helg i bilder

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här kommer mitt min helg i bilder inlägg bättre sent än aldrig. Startade fredagen med lansering för Ideal of Sweden. Lite nervöst som alltid men också kul eftersom att jag jobbat på det ett tag och nu äntligen fick visa det för er! Det är fortfarande rabattkoden HANNAXIDEAL som gäller och som ger er 20% rabatt.

Gjorde i varje fall frukost, smoothiebowl dagen till ära. Och så såg jag klart serien YOU. Har ni sett den och isf vad tycker ni om den? Jag fick ärligt talat lite mixed feelings ang serien. Jag blev typ äcklad men kunde samtidigt inte sluta titta på den.

Efter lanseringen sprang jag några ärenden i hoodie härifrån (klick!) och sedan…

Sedan mötte jag upp den här lilla snubben (första mötet med Todd faktiskt) och Lojsan och dagen i ära hade han på sig de gulliga dojjorna som han fick av mig innan han ens fanns. Alltså han är så söt. Men jag vågar ju typ inte interakta med honom hahah. Jag måste bli bättre på det här med bebisar. Speciellt nu när min andra bästa kompis också snart får en.

Vi tog en fika på Broms och snackade ikapp lite som hänt och jobbade om vartannat. Jag tycker alltid att det är så mysigt att hänga med Lojsan. Jag blir både inspirerad och glad av att umgås med henne.

När klockan slog 16.30 (för att vara exakt) så mötte jag upp Antonia på ett glas bubbel på Tures. Vi satt där i nästan två timmar och sedan…

Gick jag bort till Bangerhead och Gabriella för att fixa håret. Men det har ni ju redan sett så fastforward till min lördag…

Sen gjorde jag mig i ordning för min lanseringsbrunch för Ideal.

Först tänkte jag ha på mig det här….

Sedan det här…

Men till slut så blev det såhär och jag har ju redan berättat vart kläderna är ifrån i inlägget nedan så hänvisar till det om ni vill veta det.

Ni har ju redan sett bilder ifrån eventet men här kommer två härliga som jag hade på telefonen. Älskar gose Gertrude, alltså hon är mysigaste människan. Så snäll och genom go. Hon är en sån person som får en att önska att man själv var göteborgare haha.

Och som jag skrev i det tidigare inlägget så ville ju verkligen typ ingen gå hem när brunchen var slut så då fortsatte dem på Grodan. Och med dem menar jag bland annat det här gulle paret.

Jag hade gärna stannat kvar på drinkar med de andra men hade lovat lördagsmys med Dani. Vi hade bestämt tjejkväll och sleepover hemma hos mig sedan länge (när jag var i LA). Jag älskar att vara i min lägenhet och vill på riktigt typ inte lämna den alls just nu haha.

Vi gjorde taco bowls och såg på Gossip Girl

Och sen kokade jag te och så åt vi dadlarna med mandelsmör som dessert samtidigt som vi skvallrade ikapp allt som hänt sedan sist och kände Baby V sparka inne i hennes mage. Gud vad hade jag gjort utan Dani i mitt ärligt talat? Hon är min bästa människa!

Och sjukt gravid är hon också! Alltså kolla på henne.

KAN EJ FATTA ATT HON SKA HA BARN!

Var skapligt stressad över att Danijela sov hos mig och vi hade hennes babyshower i söndags. Ni vet att jag skulle försäga mig eller att någon skulle ringa eller smsa något oläkligt osv. Men det gick bra och jag skötte mig bra.

Så klockan 12 överraskade jag och 14 andra tjejer henne på Nobis Hotel med en babyshower. Dessvärre hade hon det lite på känn för Danijela är verkligen den svåraste vännen att överraska, men vad gör det? Vi hade det så mysigt och tjejerna hade pyntat så fint inne på sviten som vi hade hyrt.

Det fanns så fina (och goda) cupcakes och tårta ifrån Patisserie Stockholm. Ska säga er att de inte är ofta som så här fina tårtor och cupcakes etc är goda med. Men de var dessa!

Gulliga Lojsan och Todd var givetvis också där! Och på babyshowern fick jag träffa honom lite mer än när vi fikade på Broms, för då sov han ju hela tiden.

Vi alla hade också matchande morgonrockar och tofflor, hur gulligt?

När vi var klara så skyndade jag hem till lägenheten för att packa de sista och bli upphämtad av mamma och pappa för att åka upp till Ljusdal, till mormor och morfar där det väntade middag och mys med dem.

Å mys med Agda! Och nu är jag här uppe och blir kvar till onsdag. Sedan ska jag försöka vara hemma hela januari och februari ut. Vi får se hur det går…. Haha. Nej men ärligt talat. Jag behöver vara hemma. Köpa hem mat till kylen och frysen och bara vara och skaffa mig lite rutiner.

18 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (9)

 • Felicia Engström

  |

  Jag ska till LA i februari för första gången, skulle inte du kunna göra en lista – Top 10 – på saker som vi inte får missa? PS. Du är så ball!

  Reply

 • Madeleine

  |

  Vart har du köpt pampas gräset?

  Reply

 • Ida

  |

  Hej! Var kommer din superfina leopardväst som du hade på dig i din instastory idag? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det är mormors gamla, så vintage!

   Reply

 • Ebba

  |

  Följer dig på både insta & här och har gjort slaviskt haha ända sedan du startade din karriär.
  Är många ggr jag tänker att du verkar vara en väldigt fin människa som bryr sig om andra (och ibland lite för mycket till och med?) och en underbar person. Vill bara flika in och säga att du är fantastisk, du är drivande och inspirerar andra. Sen är du jäkligt snygg & charmig oxå! Sluta aldrig tro på dig själv. Och gillar verkligen den sidan med dig när det gäller attraktionslagen, universum osv. Så kul!
  Massa kramar från en trogen följare.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Men gud vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket. Vad go du är! Kram på dig <3

   Reply

 • Stina

  |

  Wow vilken häftig tjej du är! Har inte följt dig superlänge men du verkar supercool och har sjukt bra stil 💃🏻
  Tänkte fråga om du kunde göra ett inlägg om tips på bikinis? Har likt dig också större bröst och tycker det är sjukt svårt att hitta snygga som passar:)
  Kram

  Reply

 • Amanda

  |

  Vilken app använder du för att lägga till den där ”chrome” effekten du har på vissa av bilderna? <3

  Reply

 • Sabina

  |

  Var har du köpt din vass du har i fönstret? Är det äkta eller konstgjord? Verkligen så fint!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler