Att bli överraskad på Arlanda

Anledningen till att jag varit lite low key med exakt när jag skulle åka hem etc har ju haft och göra med att jag tänkte överraska främst Danijela då hon verkligen saknat mig och jag henne. Så hela flygresan satt jag och tänkte på hur jag skulle kunna göra det på bästa sätt och kom fram till att det hade varit helt fantastiskt roligt om jag hade kunnat överraska henne i matbutiken typ. Hon har ju flyttat närmre mig medan jag har varit borta så nu kommer vi inte bara bo närmre varandra utan även handla i samma matbutik (!!!!).

Men vilket fall så funderade jag lite på det under min flygresa de timmarna jag var nogorlunda vaken. Mådde ju extremt dåligt under flygningen då jag både var förkyld och hängig och hade ont i öronen och feber… Var kallsvettig hela resan. Så att äntligen få landa på Arlanda var det bästa som hänt i år haha. Men det blev ju bättre….

För när jag kom ut ifrån de klassiska avkomst portarna på Arlanda Terminal 5 där det alltid står förväntansfulla människor med blommor och skyltar som väntar på deras nära och kära så gjorde det även det för mig och jag blev så överraskad och glad. Och började gråta… Då kom liksom allt. Både hur dåligt jag mådde och hur glad jag är över att vara hemma med mina fantastiska vänner igen. Jag hade ju tänkt överraska dem så hade ingen aning eller tanke på att de skulle hinna före haha.

Och hallå? Hur fin skylt? Jag har faktiskt blivit överraskad en gång tidigare också på en flygplats. Och det var när jag kom hem ifrån Australien för snart 6 år sedan. Det är faktiskt en väldigt fin grej att bli överraskad så på flygplatsen. Det kan ni tänka på till era nära och kära i framtiden. Man blir väldig väldigt glad. För man känner sig otroligt välkomnad hem och saknad och betydelsefull.

Väl hemma duschade jag och satte på mig myskläder och sedan började helvetet. Att packa upp alla mina saker….. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina föräldrar igår för de gjorde verkligen allt och lite till. Och de hade de väl säkert gjort om jag inte var sjuk också men igår kändes det verkligen extra eftersom att jag inte hade energi eller kraft att hjälpa till med något själv.

När det började närma sig middagstid och jag hade avslutat ett tre timmars långt möte som jag var tvungen att ha så beställde jag hem middag från Foodora och så tände vi ljus. Och då kändes det väldigt skönt att vara hemma i min lägenhet igen. I min trygga zon och i mitt hem.

Maten var också god. Har fått lite av en obsession på bowls i LA. Så alla rätter som innehåller bowl kommer ni se mig äta hädanefter haha. Det kan vara allt ifrån sallads bowls till acai bowls, till poké bowls och mexikan fajita bowls. Ni fattar grejen haha.

Vilket fall så är jag tillbaka i Sverige nu!

32 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • William Jadama

  |

  Tuung hon är 🙂 shee’s back! Asså så gryyyyym! Välkommen tillbaks goood Luuck! Ta modévärlden med storm och goood fortsättning

  Reply

 • William

  |

  Tuuung hon är 🙂 Shes’s back välkommen tillbaka. Lycka till med allt! Ta modévärlden med storm(Lämna inte oss killar i sticket) 😛 Må bäst ta hand om dig

  Reply

 • Josefine

  |

  Din lägenhet är verkligen helt perfekt!! Såg videon på instagram. Har du möjlighet att skriva ut var soffbordet och den rida fåtöljen kommer ifrån? Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Soffbordet är ifrån Vasahem och fåtöljen ifrån Sofacompany <3

   Reply

 • A

  |

  Krya på dig. Välkommen hem. <3

  Reply

 • Josefin

  |

  Hej!
  Sjukt kul idé med reseinlägget:) det hade även vart grymt roligt med ett inlägg där man kanske kan hitta ett nytt kompisgäng i sin stad! Typ Gbg, Sthlm osv.. kram❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ska hundra procent göra det med!!! <3

   Reply

  • A

   |

   Ja, vill jättegärna ha ett inlägg med hitta vänner i Stockholm!!!

   Reply

 • Linn

  |

  Hej, den postern du har med kvinnan med de diamantprydda ansiktet. Vart kommer den ifrån? 😊

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Arteme!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler