Eagle rock – min favorithike i LA

Häromdagen hade jag en sån härlig eftermiddag borta i Eagle Rock (som är en typ min favorit hiking trail här i LA). Solen sken och det var alldeles alldeles tyst vilket var så härligt för det känns som att jag inte varit på ett tyst ställe sedan Kanada. Så det behövdes. Och på tal om att tystnad behövs så pratade jag och Linn faktiskt om att typ alla människor egentligen behöver den där tystnaden och promenaden. Bara att alla inte förstår det. Tror ni inte?

Vi pratade om massa annat också som till exempel att det måste vara din energi som du utstrålar som avgör om du kommer bra överens med djur osv. Men vilket fall, när vi kom upp på toppen så la vi oss på berget, helt tysta och blundade och lyssnade på naturen (och på de jobbiga killarna som pratade om deras hamburgare i 15 minuter) haha… Det var i varje fall en väldigt härlig stund. Och jag försökte tänka på andningen och uppskatta solens varma strålar mot mina kinder.

Snart så kommer jag inte få se den här blå himlen och känna hur solen värmer mig på ett tag så jag försöker verkligen att uppskatta och känna det extra ordentligt nu här de sista dagarna.

Förresten så såg jag att några av er skrev och undrade på Instagram om denna hiken så tänkte att jag kunde ge er lite snabb info om den. Den är ca 6 km lång (om ens det) och tar väl 1,5 timme att göra. Ligger i Topanga Statepark och parkera längs med vägen Entrada Rd och inte inne på Trippet Ranch för då måste ni betala 10 dollar vilket är rätt ovärt. Adressen till Trippet Ranch där man börjar hiken är: 20825 Entrada Road, Topanga CA 90290. Antingen går man samma väg ner som man gick upp eller så går man samma väg ner en liten bit och sedan så tar man Musch Trail tillbaka (det står skyltat).

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Linn

    |

    Jag har en liten fråga om när du var i las vegas. Hur hamnade du bakom Martin garrix vid djbåset? Hur fick ni vip? 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler