11e januari händer det igen!

Som många av er gissat släpper jag ett till designsamarbete med Ideal of Sweden nästa fredag (11e januari) och jag är sjukt taggad. Senaste lanseringen gick ju helt över förväntan så det ska blir roligt att se om denna tas emot lika bra. Men jag tror och hoppas det! Ett av skalen är jag i varje fall hundra procent säker på att ni kommer för så ni måste verkligen vara på hugget. För det kommer sälja slut fort. Jag vet det.

Därför vill jag berätta för er redan nu att jag kommer att ha en exklusiv rabattkod för er som ni kommer att kunna använda för att köpa skalen. Så köp ert skal med min kod (och den kommer jag givetvis publicera när vi lanserar både här och på Instagram så att ni inte missar det!!!) WAAAAH, det kommer bli så kul det här. Jag är faktiskt övertygad om att ni kommer älska det.

Om du redan är taggad får du gärna klicka på hjärtat här nedan hehe <3

111 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Jessica

  |

  Kommer du att visa bilder på skalen innan lanseringen så man kan snabbt gå in och beställa? Älskade din tidigare kollektion med idealofsweden❤️

  Reply

 • Lovisa

  |

  Alltså det är det coolaste en influencer verka tycka finnas att göra…ALLA gor det och nu börja det blir tråkigt!
  Skulle vara såå kul om du kom fram med något unikt!! Vill se din kreativitet in real liksom!

  Reply

 • Linn

  |

  Jag har en liten fråga om när du var i las vegas. Hur hamnade du bakom Martin garrix vid djbåset? Hur fick ni vip? 🙂

  Reply

 • S

  |

  Vad tråkigt. Känns som alla måste göra det för att alla andra gjort det. Inte så unikt precis:)

  Reply

 • Jenny

  |

  När kommer bilder ut på dem nya skalen?:)

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler