Nu börjar det lida mot sitt slut

Jag har inte många dagar kvar här i LA nu och ska jag vara ärlig så vill jag bara åka hem nu. Men inte för att jag inte vill vara kvar här utan för att det bara känns som att dom här sista dagarna är en enda lång väntan på att jag ska packa ihop alla mina saker och sätta mig på flyget tillbaka till Stockholm.

Jag är så tacksam för att jag kunnat göra den här resan. För hade jag fortsatt som jag gjorde där i slutet av sommaren så hade jag nog blivit utbränd. På riktigt. För jag mådde inte bra även fast jag kanske trodde det och det vet jag ju nu eftersom att jag mår helt annorlunda idag än då i både kroppen och sinnet. Samtidigt som jag bara längtar efter min lägenhet och alla mina saker så känner jag mig inte klar med LA på långa vägar. Jag har kommit in i en så jäkla skön dygnsrytm här och jag älskar mitt liv här. Det är så stressfritt, lugnt, hälsosamt och härligt. Och jag är ärligt talat lite rädd för att jag ska hamna i gamla vanor igen när jag kommer tillbaka till Stockholm.

Men nu ska vi tänka positivt. Det är ett nytt år. 365 nya möjligheter att göra något fantastiskt. Att må fantastiskt och att vara fantastisk och jag känner mig väldigt redo för det. Jag har en massa spännande saker på gång som jag aldrig gjort förut och jag känner mig otroligt taggad på att bli den bästa Hanna I can be.

43 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • Elin

  |

  Åh, jag kände exakt samma sak när jag skulle åka hem efter att ha varit där i drygt 1/2 år (med en sväng hemma i Sverige över jul). Ville bara hem på ett sätt, men på ett annat sätt så ville jag bara vara kvar föralltid. Livet känns helt annorlunda där, man mår bättre, även om man kanske inte alltid gör det innerst inne. Njut av de sista dagarna! Kram

  Reply

 • Sanna

  |

  Jag brukar aldrig kommentera bloggar eller inlägg eller liknande, men efter att ha sett din senaste youtube-video kände jag verkligen att jag ville göra det. Jag har följt din blogg och dina sociala medier sedan du började blogga. Och anledningen till att jag har fortsatt följa dig är på grund av din energi och att du verkligen inspirerar till ett positivt liv. Du behöver inte åka på en massa häftiga resor eller liknande för att inspirera, det är inte det som definierar dig som person. Jag uppskattar allra mest att följa dig i din vanliga vardag, med livstil, träning, recept och att du lagar gröt hemma i ditt kök till frukost. Jag ville helt enkelt bara säga det, att jag följer dig för din personlighet och positiva livstil i vardagen, inte för att du åker på fantastiska resor. Ta hand om dig<3

  Reply

 • Elli

  |

  You cant run away from your problems:) Go home and face them instead of hiding away in LA.

  Reply

 • Lovisa

  |

  Använd dessa 365 dagarna för att göra vettiga saker som att göra något åt dina problem istället för att springa iväg från dem och gömma dig i LA. Åk hem och ta tag i allt; och sedan lova jag dig att du mår bättre.

  Reply

 • Tindra

  |

  Hej! Kollade nyss på din 2018 video. Jag fick tårar i ögonen att se en annan del av ditt liv som är sann men som inte syns. Ser dig som en mer genuin och äkta människa efter denna viseo. Så Fint att du visar den sidan också. Viktigt att ta hand om sig själv! Kram kram kram

  Reply

 • hanna

  |

  hej! Kollade nyss på din haaarliga helgvlogg från LA. OCH jag skulle bli Såå himla glad om du kunne sage hvilken LIPGLOSS du har på dig på festivalen, och hvilken nagellack du har på! Gott nytt år! puss och kram

  Reply

 • hanna

  |

  hej duu! Kollade nyss på din haaarliga helgvlogg från LA. OCH jag skulle bli Såå himla glad om du kunne sage hvilken LIPGLOSS du har på dig på festivalen, och hvilken nagellack du har på! Gott nytt år! puss och kram

  Reply

 • Josefin

  |

  Hej var är byxorna ifrån? Skitsnygg😻

  Reply

 • Denise

  |

  Trodde du hade flyttat till la för gott! Härligt att ha hem dig, du klarar det här!

  Reply

 • Bella

  |

  Älskliiing, du är en så himla fin person, ta hand om dig själv <3 Rekommenderar starkt meditation och yoga, extremt bra för att hantera stress och för att behålla ett positivt mindset! Det har ju också en stark koppling till andlighet som jag vet att du är väldigt intresserad av. Den största skillnaden kommer om man gör en rutin av det, t.ex. bara 10 min meditation varje dag fungerar super och yoga 1-2 gånger i veckan (finns så många bra ställen i Sthlm!). Såklart kan du ju göra som du vill och jag hoppas verkligen du hittar det som fungerar bäst för dig. But remember, true peace begins within.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler