En svartvit nyårsafton

Hade inga planer what so ever igår och ärligt talat så trodde jag att jag skulle tycka att det var jobbigt vet ni vad? Jag var inte stressad överhuvudtaget utan kände bara nä, nu tar vi dagen som den kommer. Så vi började med en frukost och en liten photoshoot på Century City. La oss på en varsin soffa i solen och drack te medan vi pratade om heartbreaks, gamla ex och sjuka historier vi varit med om som på BARA händer på film (en dag lovar jag att dela med mig)

Det var en supermysig förmiddag och det var nästan så att jag skrattade och grät om vartannat. Speciellt när vi satte på Happy New Year med ABBA. Jag tycker det är något så himla fint och djupt över den låten och kan inte riktigt sätta fingret på vad.

Runt tre så bestämde vi oss för att åka bort till Waldorf Astoria här i Beverly Hills för att åtminstone ett varsitt glas bubbel på deras rooftop. Waldorf Astoria har nog den absolut bästa rooftopen i hela Los Angeles. Den är helt fantastisk och vi såg solen gå ner för sista gången på året.

Är väldigt glad och tacksam för att fått lära känna Linn. Utan henne hade det verkligen inte varit detsamma. Hon har verkligen inspirerat mig jättemycket under mina 3 månader här i LA. Fått mig att tänka annorlunda, motiverat mig och kommit med många tankar och idéer kring framtiden och mig och mitt varumärke. Jag tycker verkligen att ni borde gå in och läsa hennes blogg som hon precis startat upp. Den heter 28 days och snart kommer ni förstå varför. Men tack vare den och hennes tanke bakom den så kommer jag från och med imorgon att ta mig an en utmaning och aktivt tänka och välja att utmana mig själv varje dag januari ut. Jag är så jävla redo att utvecklas och lära mig så mycket jag bara kan det här året. Det är verkligen mitt år det här. Jag känner det i hela kroppen.

Vi fick sällskap senare..

Ok, snabb side note bara. Vad tycker ni om svartvita bilder? Jag har inte riktigt fattat grejen förrän Linn lärt mig att de blir mer känsla över bilderna när de är svartvita och jag måste faktiskt hålla med. Jag börjar digga svartvita foton.

Utsikten från Waldorf Astoria.

Jag.

Trots att nyårsafton inte blev alls som jag hade tänkt mig tycker jag typ ändå att den hamnar på top 3 bästa trots att jag inte var på värsta festen, hade på mig någon snygg glittrig klänning eller var full. Utan det jag gillade var att jag verkligen kände i hela kroppen att det 2019 kommer bli ett bra år. Att jag verkligen kände och känner att det är ett år av förändring och att jag verkligen kommer göra det den här gången också.

Och jag började redan igår…

Så efter en drink på Waldorf så åkte vi vidare till…

En bar på Sunset. Betalade 30 dollar inträde och bestämde oss för att här ska vi skåla in det nya året. Så vi köpte oss ett till glas bubbel och så pratade vi om förväntningarna på året. Vad vi ska lägga mer och mindre energi på och vad måra mål och utmaningar kommande månaden är.

Nedräkningen på baren vi var på, var nog den sämsta jag någonsin skådat hahah. Men vi räknade ner och när klockan slog 12 så skrattade vi, skålade och tittade på varandra och sa. Ska vi åka hem?

Och så lämnade vi 2018 bakom oss!

29 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (8)

 • Filippa

  |

  Tycker inte om svart vita bilder. Känns tråkigt.

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej! Skulle du kunna göra en sminkrutin och hudvårdsrutin?

  Reply

 • Emma

  |

  Men gud vad mysig nyår ändå Hanna! Kände samma som du när nya året ringde in och faktiskt kändes det skönt för ett år att faktiskt bara chilla och inte vara på värsta festen och vara sjukt full! gott nytt år på dig 🙂

  Reply

 • Sirena

  |

  Hej Hanna! Jag kom in på ett gammalt inlägg på din blogg om Law of attraction och försöker hitta boken du skrev så gott om, länken funkar tyvärr inte.. låter så intressant!
  Minns du vad den hette? Tusen tack! 😄🌸

  Reply

 • Mia

  |

  Serum?

  Reply

 • Julia

  |

  Killen var ju snygg ! Jättefina bilder

  Reply

 • Johanna

  |

  Wow! Ser magiskt ut 😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler