Nordic Spa – ett av världens bästa spa anläggningar

Dagen innan julafton så körde jag och Bonnie en ca 4 timmars roadtrip till Ottawa för att gå på Nordik Spa. Hon hade tagit mamma dit tidigare och hon hade absolut älskat det oh pratat så mycket om det så självklart ville jag också åka dit. Expectations were high to say at least.

Egentligen är det totalt fotoförbud på Nordik Spa men vi blev så himla gulligt insläppta en timme innan det öppnade för allmänheten för att fota då jag så gärna ville ha några bilder ifrån spat. Så det är därför ni inte ser några andra människor på bilderna för resten av dagen var det nämligen packed with people.

Det fanns en massa olika sorters bastubad där man kunde skrubba sig och göra ritualer och en massa olika varma och kalla pooler där man var tvungen att vara tyst vid vissa och fick prata vid andra. Så vi försökte hinna med att testa så mycket som möjligt och då kan jag säga att vi hann ändå inte allt trots att vi var där hela dagen.

Och när jag säger hela dagen så menar jag verkligen hela dagen. Vi var där 10 timmar mellan 8-18 haha. Men det fanns ju så mycket att testa.

Missförstå mig rätt det var ju inte så att vi aktivt försökte hinna med allt utan vi tog ju den tiden vi ville. Satt bland annat och åt den här härliga ostbrickan i flera timmar framför öppen spis och bollade idéer och lärdomar med varandra. Bonnie är otroligt duktig på marknadsföring och sales och jobbar som inhyrd konsult på olika företag i Kanada och ser till att deras försäljning ökar etc och varumärket stärks etc. 2019 är ett år där jag tänker umgås med människor som inspirerar och gör mig glad mig ENDAST. Jag har inte tid för negativ energi längre.

Vi hade i varje fall världens mysigaste dag. Tack Nordik Spa för en fantastisk spa upplevelse och tack världens bästa och härligaste Bonnie för att du tog med mig hit och visade mig det här fantastiska stället. Det var en riktig avkopplande och inspirerande dag.

25 gillar

Kommentarer (3)

 • Julia

  |

  Det där ser ut att ha varit en helt fantastiskt dag.

  Har förstått att din mamma är involverad i ditt företag, men tänkte höra om du har några planer på att expandera och anställa fler personer 2019.

  Reply

 • Pernilla

  |

  Vilken jättefin baddräkt! Går det att få tag på den i Sverige?

  Reply

 • yvette

  |

  Undrar också om baddräkten? Super snygg!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler