10 fina stunder ifrån året som varit

10 fina stunder från året.

1. Jag skulle på dejt och var nervös. Så styrde upp en AW för mina vänner för att tänka på något annat. Jag bjöd på bubbel och vin och alla peppade mig och önskade mig lycka till och lovade att de skulle möta upp mig senare. Det blev en riktigt bra dejt. Och jag kände mig glad för att jag vågat börja dejta på riktigt.

3. En av mina närmsta och finaste vänner heter Olivia. Och det här året har jag verkligen förstått det. När vi var på Ibiza i somras kände jag väldigt vilsen. Men jag minns så väl en morgon när vi satt och åt frukost bara du och jag hur du lugnade ner mig när jag sa att jag började få panik över att jag inte kunde ta djupa andetag och över att jag kände mig så stressad. Jag har på riktigt inget ont att säga om dig, du är en vän som genuint bryr sig. En vän som skickar blommor från London varje gång jag lanserar något eller fyller år. En vän som ringer och vill prata om hur man mår och vad som hänt senaste veckan. En vän som inte dömer. Och en vän som finns där no matter what. Du är världens finaste människa Olivia och jag önskar att alla hade en vän som dig. Det här året har jag verkligen insett det och uppskattat dig.

3. Mamma. Trots att vi bråkar och skriker på varandra nästan lika ofta som vi skrattar så finns det nog ingen som bryr sig så mycket om mig som min mamma. Hon skulle göra allt för mig och jag är otroligt tacksam för att jag har dig. Vi har inte alltid samma syn på saker och ting men jag är glad för att du är just min mamma och inte min bästa vän. För många gånger behöver jag en mamma.

4. Det var 5 år sedan vi sist sågs och nu var hon äntligen här. Min bästa tjejkompis ifrån Australien. Hon hade aldrig varit i varken Sverige eller Europa förut. Så självklart var jag tvungen att visa henne mitt Paris och det här var på min födelsedag. Vi hade tänkt gå till Ralph’s för att äta en födelsedagsbrunch men de öppnade inte förrän senare så vi gick till Café De Flore på andra sidan vägen, beställde två cappuccinos och åt en varsin crossiant. Sedan satt vi kvar jättelängre och bara pratade om livet. Njöt av solen som värmde våra kinder och skrattade så att vi hade ont i magen. Vi lovade också att det inte skulle ta 5 år tills vi sågs igen.

5. När den här bilden togs kände jag för första gången på väldigt länge mig genuint glad igen. Glad, inspirerad och exalterad precis som jag brukade. Det var en känsla jag hade saknat under några veckor kanske till och med månaders tid men nu kände jag det igen. Och det syndes inte bara i mitt leende utan också i mina ögon.

6. Precis innan den här bilden togs så berättade Lojsan för mig att hon väntade barn. Och under 2018 har två av mina bästa vänner blivit gravida. Den ena (Lojsan) har redan fått sin lilla kille och den andra (Danijela) går runt höggravid hemma i Stockholm och väntar ivrigt på att jag ska komma hem. Det känns så stort och häftigt att få dela det här nya kapitlet i deras liv tillsammans med dem och jag längtar så efter att få lära känna både Todd och Vienna.

7. Har funnit en ny nära vän. Just här, i detta ögonblicket tänkte jag, gud vad glad jag är för att jag lärt känna den här tjejen. Det är inte så enkelt som man kanske tror att lära känna nya vänner i dagens samhälle. Så jag är så glad över att jag har fått lära känna Linn bättre under de här tre månaderna här i Los Angeles. Utan henne hade min tid här inte alls varit densamma och hon är på riktigt en av de genuinaste och snällaste människorna jag någonsin träffat. Hon har lärt mig massor. Och varit en stöttepelare under mina high and lows här i LA.

8. ”Vad är det bästa stället du har varit på?” Mitt svar blir ofta Sydafrika… Det var så häftigt att få se alla dessa otroliga djuren i verkligheten och maten, människorna och naturen i Sydafrika är på riktigt outstanding. Det var en dröm som kom i uppfyllelse när jag fick åka dit och jag längtar tills jag får åka tillbaka. Jag kommer aldrig glömma det här ögonblicket med dom här två girafferna.

9. My jacket give away i Göteborg. Är det en dag jag fortfarande tänker på ibland och pratar mycket om så är det den här dagen i Göteborg i höstas när jag gav bort jackor ifrån min nysläppta jack-kollektion med NA-KD till mina följare. Det var en så kul att ge tillbaka till mina följare och att få se allas reaktioner när jag berättade att de fick ta med sig en varsin jacka hem helt gratis. Ni betyder otroligt mycket för mig. Hoppas att ni vet det! <3

10. En bar-runda jag sent kommer glömma. Min sista highlight för året får nog bli den här kvällen. Jag och Lojsan skulle köra en bar-runda i Stockholm. Vilket innebär ta en drink på ett ställe och en andra på ett annat etc. Vi hade så trevligt och hela kvällen slutade väldigt oväntat och både den ena och andra slöt upp på rundan. Hade världens roligaste kväll och kommer som sagt sent glömma denna utekvällen. Tror till och med att det var den sista innan Lojsan blev gravid också.

27 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Marion

    |

    Gud så fint skrivet! Rös igenom hela <3

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler