God jul!

Världens finaste bloggläsare!

Jag tänkte bara önska er God Jul. Jag är fortfarande i Kanada och igår på julafton hade vi en cocktail evening och idag så är det Christmas Day och big celebrations coming up. Vi blir ca 15 pers hemma hos Steve och Bonnie och det ska bli jättekul att fira en Amerikansk/ Kanadensisk/ Italiensk jul i år. Jag trodde att jag skulle sakna min familj mer än vad jag gör/ har gjort nu såhär i familjetider men det har jag inte gjort. Så det är jag glad för! Börjar däremot längta hem lite hihi…

30 gillar

Kommentarer (3)

 • Denise

  |

  Vi får hoppas din familj inte läser din blogg, because aoutch ?

  Reply

 • Siri

  |

  Jäklar vad lik Mamma Mu du var på den här bilden

  Reply

  • Agnes

   |

   Och hur kul tror du att det är att höra? Snälla tänk efter vad du skriver innan du uttrycker dig.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler