Woke up at the farm

God morgon från Canada Countryside, lämnade Toronto sent igår för att åka hem till Bonnie och vaknade upp till countryside paradise imorse. Alltså det var så vackert att jag knappt kan beskriva det. Har typ aldrig varit med om att solen lyser så starkt.

De bor i en så mysig villa ute på landet och deras fireplace är verkligen to die for. Jag älskar de inbyggda hyllorna för veden. Hur fint? I mitt famtida landställe ska jag ha exakt så fast kanske med en inbyggd/ platsbyggd bokhylla vid ena sidan eller något. Så fint.

Bonnie låg och chilldae såhär i fåtöljen när jag vaknade imorse och Mia, deras urgulliga hund sprang runt och skällde och tyckte att det var roligt att jag hade vaknat.

Nu sitter jag och svarar på mejl och dricker kaffe med varm kokosmjölk. Ska uppdatera er med lite härliga bilder från våra två dagar i Toronto senare. Ska bara äta frukost och ha ett Skype-möte med Sverige först.

15 gillar

Kommentarer (2)

 • Zara

  |

  Hej! Jag ska fira nyår i New York och jag undrar hur du hade planerat ditt nyår där. Har du tips på bra restauranger som passar på nyår? 🙂

  Reply

 • A

  |

  Solen i Canada på vintern är magisk. Går inte ens att beskriva! Kommer själv från Toronto. Maila om du vill ha några tips! xo

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler