Min vecka i bilder

Det har varit en väldigt mixad vecka och jag har fått mycket jobb gjort och haft mycket fritid så det har varit kul. Och jag har varit duktig och inte stressat något utan tagit saker och ting i min takt, i min tid och fokuserat på mig och mitt välmående. Här kommer ett urplock ur vad jag har gjort.

Plåtade som sagt en fortfarande hemlig grej hela dagen i onsdags!

Efter min plåtning i onsdags så åt vi middag på Elephante. Elephante är en relativt nyöppnad restaurang i Santa Monica. Det är en rooftop och den är så mysig. Var där för några veckor sedan också men blev då lite besviken på maten. Denna gången levererade maten 10 poäng. Åt en så god kyckling som jag tänker på fortfarande haha.

Men kolla vad mysigt!

Sen har jag gått på stan och införskaffade mig en ny jacka som är så himla mysig. Kommer en bättre bild längre ner i inlägget men den är ifrån Zara, kostade runt 1000 lappen och den är så himla skön och gosig.

Har lagat mycket middag hemma. Här blev det zucchini pasta med pesto, rostade pinjenötter, mozarella, tomat och ruccola. Så gott. Och så nice med zucchini pasta! Här kan man köpa färdig fryst som man bara kokar upp på 3-4 minuter.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har det känts lite jobbig varje morgon när jag vaknat klockan 06 för att ge mig iväg och testa ert nytt träningspass och många gånger tänkte jag ”Ska jag skita i det, ligga kvar i sängen och ge mig ut och springa istället?”…. Men så har jag gett mig fan på att jag måste göra det här, att det kommer kännas bra efteråt och att jag kommer vara extra stolt när jag kommer tillbaka och mycket riktigt så har jag varje gång känt mig så duktig och så bra. Vilket har boostat självförtroendet något enormt.

Crubox som jag testade denna morgonen var så jävla roligt. Det var en high intensity boxningsklass och jag vill verkligen börja gå där. Hög musik, egen säck och så varvar man slag kombinationer med burpees, plankan, squatjumps etc.

Och här testade jag som sagt trampoline cardio där man hoppade och gjorde olika danser på en trampolin. Svinjobbigt och svinkul men svårt med koordinationen och hoppen om man är som mig, inte så duktig på det sedan innan hehe.

Här är en bättre bild på jackan! Jag och Linn var på ett café tidigare i fredags och drack kaffe och då började de tre killarna bredvid oss prata med oss och frågade om vi ville med på hip hop festival senare under kvällen. Vi åkte hem till mig och gjorde oss i ordning, gick all in, lyssnade på Post Malone (som skulle spela) osv. Men sedan när vi kom till förfesten kände vi nä, vi vill inte det här. Inte idag.

Så vi åkte till The Henry och åt middag istället. Och jag kan säga såhär, deras harvest bowl var to die for. Omg cravar fortfarande. Den var så god med sötpotstis och allt.

Jag och Linn har som vanligt gått våra 20 000 steg. Den här kvällen/ eftermiddagen köpte vi med oss en varsin chai te latte på vägen också och så promenerade vi runt i Beverly Hills bland alla fina villor och drömde oss bort till hur vi vill bo en dag. Jag och Linn har insett att vi har mer energi och gör mer roliga saker på veckodagarna än på helgerna. Men att vi känner press över att göra saker på helgerna för att alla andra gör det. Och vad är det för dum tanke egentligen? Känner ni igen er i det?

Denna typen av outfit bär jag typ 5 av 7 dagar i veckan haha. Träningstights och en skön tröja. I varje fall här borta. Lever i mina träningskläder. Tröjan hittar ni här (klick!).

Lunch på Joe & The Juice. Äter alltid tunacado mackan där och sedan brukar jag testa lite olika juicer. Denna gången blev det en Sex Me Up.

Var på dejt med en kille. Han förslog att vi skulle åka till Candy Cane Lane (en gata i The Valley som de julpyntar lite extra varje år) och köpa med oss varm choklad och promenera runt. Ingen av oss hade varit där men när han skickade den här bilden och föreslog att vi skulle åka dit så blev jag så exalterad. Hur mysigt!!!!

Well, the reality….. hahha. Alltså det var det sämsta jag varit med om. Det var på riktigt typ 7 hus som var pyntade och de var inget spektakulärt what so ever. Tack och lov är snubben skitrolig så vi båda skrattade och skämtade bort det hela.

Mer kvällspromenader med Linn hehe. Har även hittat min absoluta favorit bar (den ni ser ovan). Alltså den där så god att jag inte finner några ord. Jag njöt verkligen av varenda tugga och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. Den heter OHi!

Har också gjort morotspasta, och samma där så kan man köpa färdigstrimlad i frysdisken. Denna gången åt jag tomat, pesto och avokado till. Man kan även steka ett ägg och äta till. Jättegott!

En till bild ifrån photoshooten i onsdags…

Igår (söndag) fyllde hon jag bor hos år så då gick jag upp tidigt och slog jag in lite paket som jag hade till henne. Jag älskar att göra fina paket och hur fina blev dess?

Sen blev det födelsedagsfrukost och paketöppning på tredje advent.

Ska spendera jul i Toronto hos Bonnie och Steve (familjevänner) och Bonnie känner ni ju säkert igen. Så höll på och packade till sent igårkväll och nu sitter jag på LAX ready to board my flight. Har inte bokat någon hembiljett för är lite osäker på vart jag ska fira nyår. Men vi får se helt enkelt. Just nu lutar det åt New York.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Olivia B

  |

  Hur vill du att ditt liv ska se ut om 5 år?

  Reply

 • Vanessa

  |

  <3

  Reply

 • Hanna

  |

  Alltså din hy verkar ju vara helt perfekt!! Så himla fin. Skulle du inte kunna göra en video/eller ett inlägg på vad du har för hudvårdsrutin och vilka produkter du använder? Även vad för smink du använder dig av. Hade varit så kul. Vet att du gjort det förr men var ett tag sedan. Hoppas du vill göra ett sådant inlägg 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler