Vågar du gissa?

Igår så spenderade jag hela dagen med min kompis (numera personliga make up artist/ assistent) Linn och en fotograf influgen från Sverige som heter Malin. Vi började klockan 6 på morgonen och slutade klockan 6 på kvällen. Vågar ni gissa vad vi gjorde?

I vanlig ordning höll jag på och larvade mig lite mellan tagningarna.

Vi var på fem olika locktons och byta om fick jag göra i bilen (vilket är hundra procent standard när man har photoshoots om ni inte visste det) haha.

Vi var både i West Hollywood, Beverly Hills och Venice/ Santa Monica. Så maxade verkligen dagen och hela staden. Då dessa är de fyra mest populära områdena här i Los Angeles.

Lunch-break på Toyaca Organica. Mitt nya favoritställe. Men istället för en bowl testade jag en kale sallad denna gången. Och den var ju minst lika god den. Även guacamolen och chipsen (vet ej om de är banan eller potatis men såååå goda är de).

Älskar den här delen av Venice (för er som inte är superbekanta med LA så är ju Venice så mycket mer än boardwalken vid stranden där man kan köpa billiga solglasögon och låta sig underhållas av speciella människor som hänger där och jobbar där).

Det finns nämligen så mycket mysiga caféer och restauranger längre in och bara unga härliga hippa människor som åker skateboard typ. Så det får man verkligen inte missa. På lördag tänkte jag och Linn försöka hänga där hela dagen och köra en barrunda a la Venice. Vi får väl se hur det går.

Backdrop i Venice!

Och slutliga destinationen, the famous sunset i Santa Monica

Vad tror ni jag har gjort?

19 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Ulrika

  |

  Vilka underbara bilder, du är ju super snygg kvinna 🙂 Att starta morgonen och se lyckliga människor som vågar leva ut sina drömmar är ju helt underbart 😉

  Reply

 • Amanda

  |

  Fotat en ny skal kollektion? 🙂 Ser ut som att du håller i en mobil på varje bild med olika skal på vissa bilder, så det gissar jag på!

  Reply

 • Vanessa

  |

  Ideal of sweden?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler