Trampoline cardio – must try workout!

Omg testade sjukaste passet imorse som hette Trampoline Cardio. Eller okej, sjukaste och sjukaste men det var ju verkligen annorlunda med vad jag kört tidigare. Och jag älskar den här staden för det, att det finns så mycket roliga träningspass, träningsstudios och aktiviteter som man kan göra. Det är verkligen en av de bästa grejerna med L.A. Men Trampoline carido då, vilken grej. Var rätt nervös innan jag gick dit för hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig. Men oj vad kul det var. Timmen vi tränade bara flög förbi.

Här (klick!) finns en video på typ hur de ser ut.

Vill typ ta det här till Sverige. För det var så roligt (och riktigt jobbigt). Däremot riktigt svårt med koordinationen för min del. Oj oj oj, jag har ju verkligen inte det i mig. De andra tjejerna kändes supersmidiga och går väl typ på pilates och yoga tre gånger i veckan och så var det jag, superklumpig och alltid ifrån smidig och nätt haha. Men jag ska ge det fler chanser, för det var verkligen roligt och får man in stegen och liksom knäcker koden för hur man ska hoppa så kommer det nog vara ännu roligare.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Årets härligaste dag!

Recept på en enkel och krämig hummus

Frukosttips - havregrynsgröt med karamelliserad banan och valnötter

Nothing in life has any meaning, except the meaning I…

Mixa och matcha vitt och beige

Slår hål på myten...

Mina lördagsplaner!

Festlig fredagsmiddag, bra nytt brunchställe i Stockholm och en spontan…

Off to...

Min lilla Milano guide

Gästat en podd, packat inför LA och myst med bebis

Los Angeles, we are here!

Nu händer det grejer...

Het sötpotatissallad med mangosalsa

Poolparty look - en av mina absoluta favoritbikinis

Första mötet med baby V eller baby C

En onsdag i LA och mitt bästa fototips!

Palm Springs calling!

Sporty spice

Hemma från Milano

Back to the basic

Hike in snakeprint

Palm Springs och en snygg baddräkt

Tre favoritspots i Los Angeles!

Kommentarer (3)

 • Lo

  |

  Hade du hon Body by Simone-Simone som tränare? Sjukt coolt isf, 😍 tränat flera träningideos av henne på Youtube

  Men en fråga.. haha, blir man inte toanödig när man hoppar så? Jag, (en 26årig tant kanske?) Kan knappt hoppa studsmatta för känns som jag ska kissa på mig, hahah. Men hade ju velat testa detta men frågan är om jag klarat det, haha

  Reply

 • Marina

  |

  Du hade en sååå fin stickat tröja på dig igår från gårdagens instastorie, var är den ifrån? Verkligen så snygg tröja!

  Reply

 • Emelie

  |

  Detta är så kul!! Dessa passen fanns på mitt förra gym, gick alltid 2-3 gånger i veckan. Sjukt jobbigt, men sjukt kul. Tyvärr flyttade vi året därpå och samma kedja fanns tyvärr inte i nya staden. 🙁 att tillägga är att jag bor i Tyskland, i Sverige har jag inte sett detta än. Kram på dig

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler