Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Hittade lite roliga frågor jag tänkte att jag kunde svara på… Och om ni tycker att sådana här inlägg och random frågor är kul att läsa så får ni gärna trycka på hjärtat längst ner i inlägget så kan jag göra fler sådana här inlägg. Denna bloggen är ju trots allt till för att underhålla er och jag tycker att det är väldigt roligt jag också <3

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
– Jag har ju som alla andra en namnlista. Och jag kan väl lika gärna skriva ut den för barn är ju ändå såååååå långt bort för mig haha. Jag älskar namnen, Chloe, Adele, Winter, Melodi, Naomi, Stella och Lily och för killar Charlie, Walter, Vincent, Elton och Melvin. Jag gillar lite amerikanska namn som ni kanske märker hehe.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
– Åh jag vill inte behöva välja… Men måste jag så väljer jag sex utan kärlek tror jag. Eller det beror på. Eller aaaa, gud den här frågan gör mig galen. Jag väljer det nu bara. Vad hade ni valt? Kan ni inte motivera? För inte ens motivera det här svaret verkar jag klara av. Fan jag kanske väljer kärlek utan sex. Man vill ju vara kär och känna sig älskad. Är inte det viktigare än sex? Ni måste hjälpa mig!

3. Har du bra självförtroende?
– Ja, det är ändå helt okej skulle jag säga. Bättre nu än när jag var yngre iaf. Men ibland när jag sätts i situationer som gör mig obekväm eller snarare människor som gör mig obekväma då kan det svikta. Men ja overall så har jag bra självförtroende.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
– Pinna inspiration inför kommande kollektioner, ta viktiga beslut gällande en grej jag jobbat med ett tag nu samt hitta en kreativ jävel som kan hjälpa mig.

5. Beskriv ditt drömutseende.
– Fina ögon som man drunknar ni (haha omg vad det lät klyschigt), lång, muskulös, busigt hår och fint leende (gärna smilgropar). Men vill bara påpeka att drömutseendet lika gärna kan komma att bli det motsatta. För jag tror verkligen på att personlighet och attraktion och kemi kan göra så denna personen helt plötsligt är definitionen av drömutseendet trots att denne kanske är rena rama motsatsen till vad jag precis beskrev haha.

6. Någon du har kysst?
– Jag kanske är dum, men jag förstår inte riktigt den här frågan? Någon jag har kysst? Ska jag namedroppa någon nu? Isf kan jag ju säga att den senaste jag kysste hette Doug.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
– Nej, men det har väl min mamma garanterat. Jag kanske kommer att tycka att det är gulligt när jag bli lite äldre men just nu känner jag mest, vart i hela friden skulle jag ha plats med det? Jag hatar att ha en massa onödiga saker hemma. Ni ska bara veta vad mycket bra grejer jag bara slänger ut eller ja ger bort för att jag blir så stressad av att ha för mycket saker.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
– Oj, minns inte ens hur den ser ut? Ok, nu kollade jag. Ja, den är väl snygg.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
– Jag brukade vara en godistjej för jag tyckte det var så jobbigt att bli så fettig på fingrarna efter att ha ätit chips men om jag tänker på vad jag har köpt de senaste gångerna jag har blivit sötsugen så är det ju chips. Inte godis. Eller ja, mörk choklad är väl det som dämpar mitt sötsug de flesta gångerna. Chips brukar jag äta när jag är bakis eller när jag dricker för att jag vill ha något salt.

10. Hur uppvaktar man dig?
– Jag älskar att gå ut och äta. Och jag tror också att jag gillar att bli överraskad. Anledningen till att jag säger ”tror” är för att jag inte direkt blivit överraskad någon gång så. Men att typ bli överraskad med en liten present eller något man inte hade förväntat sig är ju hur kul som helst. Jag blir också väldigt glad av komplimanger. Och jag tror fan inte att jag är så svår att imponera på. Jag minns bara hur glad jag blev den gången mitt ex skrev en liten lapp med ett hjärta på och la i min lunch-låda. Jag tror snarare det är att få uppskattning eller bli uppvaktad när man inte väntar sig det som gör en glad. Vilket innebär att det inte alls behöver vara en stor grej.

11. Har du rykten efter dig?
– Hmmm, inte vad jag vet. Men det har jag väl säkert. Om ni vet något. Kan ni inte kommentera det? Roligt att veta ju. Eller kanske inte?

12. Vilket ämne skulle du kunna prata om i timmar utan att tröttna?
– Andlighet och spöken. Åh gud jag tycker sådant är så intressant. Typ mystiska mord eller försvinnanden också. Jätteintressant.

13. Vad finns alltid i ditt kylskåp?
– Mandel- eller havremjölk finns ALLTID i mitt kylskåp. Men det är typ de enda. Jag brukar inte ha så mycket i kylen eftersom att jag bor ensam och ofta äter ute.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
– Det kan man nog. Men tror det hela beror mycket på hur förhållandet tog slut.

15. Vad gör du när du inte har något att göra?
– Hmmm, jag önskar att jag svarade baka och läsa böcker på denna frågan men sanningen är att då brukar jag kolla på någon serie eller liknande. Men nu har jag faktiskt börjat titta på motivational speeches från typ Tony Robbins och sådant. Så inspirerande och bra. Minns även för typ ett år sedan när jag var besatt av Matthew Hussey och bara kollade på hans youtube videos så fort jag inte hade något att göra.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
– Ja, jag tror typ det hade passat mig och att jag hade gillat det. Att få längta efter varandra tror jag är ganska så värdefullt och bra i en relation för då uppskattar man ju tiden tillsammans ännu mer och tar inte varandra för givet etc.

17. Hur lång är du?
– 162 cm.

18. En vacker person
– Den första jag kom och tänka på var Chrissy Teigen. Tycker hon är så cool och jag diggar verkligen henne och hennes personlighet, hon verkar ha en väldigt fin och vacker personlighet. Men vet inte om något slår Leonardo Dicaprio  i sina unga dagar och när han var med i Titanic. Alltså jag dör för honom i den filmen. Iofs så har jag ju en ny crush som påminner mig lite om unga Leo i Titanic och det är han som spelade Chris i Skam. Jag såg honom av en slump på en kort video som TV4 la upp och sedan dess har jag stakat hans Instagram tre gånger och förstått att han har flickvän som han tyvärr verkar superkär i haha. Men varför han är vacker? Hans leende känns så genuint och han verkar ha en sånär förtrollande personlighet. Ni vet den där charmiga och karismatiska killen som alla lägger märke till när han kliver in i ett rum fullt av människor. Precis det jag faller för. Herman Tommeraas heter han för er som bara blev kära i honom genom min fina beskrivning av honom (trots att jag inte känner honom och vetat om honom i en endaste dag) haha.

19. Ett boktips?
– Kanske låter tråkigt eftersom att de flesta av er sett filmerna men Mr Grey böckerna är så jävla bra. Speciellt den ur hans perspektiv. Gotta read them!

20. Bäst just nu?
– Bäst just nu är nog all energi och all inspiration jag fått efter min Aspen resa. Jag känner mig motiverad och glad och det är verkligen bästa känslan.

74 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Elsa

  |

  Roligt inlägg med annorlunda frågar, älskar också att prata om spöken och sånt tröttnar aldrig haha. Men en fråga, vad har hänt med podden? Saknar era avsnitt alltid lika roliga kram kram

  Reply

 • Sanna

  |

  Vilken rolig lista, en sån ska nog jag med göra 😍 superkul!

  Reply

 • Amanda

  |

  Åhh tycker också han som spelade Chris i Skam är så himla söt/snygg och charmig! Det går en ny serie på Tv4Play med honom i huvudrollen om du missat den! ”Semester” heter den, finns typ 5 avsnitt ute eller något tror jag, och kommer nya två gånger i veckan 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja tro mig jag har kollat efter min nya besatthet hahaa. Men tycker tyvärr att serien suger haha, fast han är ju snygg så typ därför jag kollar haha.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler