Snöskotersafari och lerduveskjutning – Det är kul att briljera på aktiviteter som anses manliga

Dag 3 här i Aspen var en riktig utomhusaktivitets dag så när vi kom hem var vi så trötta och frusna att det blev en lång dusch, julfilm och roomservice på rummet. Men inte klagade väl vi över det. Hur mysigt och skönt som helst. Men vad vi gjorde kommer här…

Vi kickade off dagen med snöskoteråkning straxt utanför Aspen citycenter eller vad man kallar det. Det var kul men jag hade önskat att vi hade kunnat fått åka lite snabbare. Samt mer uppe i bergen och jag hade lätt kunnat åkt dubbelt så länge än vad vi gjorde. Men det var kul och det var fin natur och fin utsikt.

Och på ett ställe där vi stannade för varm choklad så matade vi även fåglar. Och kolla på detta… Hur ballt? De var tama och åt direkt ur handen på en. Så häftigt.

Både jag och Linn sa till varandra att det hade varit så bra retreat att åka ut till skogen såhär under vintern och bo i en stuga och bara åka skidor, vandra, vara ute i naturen och sedan mysa inne vid en varm brasa och en bra bok. Skidsemestrar är underskattade, det är fasiken så fruktansvärt mysigt alltså.

Efter snöskotern var det dags för skjutning. Och till en början var vi väl sådär taggade med tanke på att vi var frusna från skoteråkningen men när vi väl kom dit så ändras modet lite grann i varje fall.

Vi båda är uppväxta med pappor som jagar så lerduvor har vi skjutit förut och det märktes nog också för vi var ganska duktiga faktiskt. Linn var kanske till och med lite bättre än vad jag var. Men bara lite.

Overall, kul grej. Det är kul att skjuta och det är kul att briljera på aktiviteter som ses vara lite manligare som att åka och skjuta på en shooting ranch.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Jasmine

    |

    Åh så kul det ser ut!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler