Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så vill jag hem till Sverige

Inlägget innehåller reklam för 8848altitude

Jag har legat lite på latsidan när det kommer till bloggningen här borta men har verkligen försökt njuta av tiden här så that’s why. Det blir så svårt det där, balansgången mellan att jobba och njuta av dagen. Eftersom att mitt jobb är att fånga dagen på något sätt. Aja men vilket fall så trivs jag som fisken i vattnet här i bergen och jag vill inte åka tillbaka till LA. Alltså inte alls. Vill typ hellre åka hem till Sverige ärligt talat. Varför jag känner så vet jag inte? Men så känns det just nu i varje fall.

Dag 2 här i Aspen spenderas bara inne i byn. Eller vi åkte i och för sig på en liten utflykt. Tanken var att vi skulle besöka spökstaden Ashcroft men vi hann knappt dit innan vi blev tvungna att vända igen så fick inte riktig se det hela. Men det skulle i varje fall vara en stad där ingen bor längre som liksom är ödelagd. Hade ju varit rätt coolt att se men som sagt..

Vi åt i varje fall en väldig trevlig lunch på Creperiet. Det var så otroligt mysigt så det rekommenderar jag er varmt att besöka om ni någon gång åker hit till Aspen. Och deras Creme Brulée efterättscrepé var INSANE.

Det var otroligt mysigt. Kommer absolut besöka det igen om jag åker hit fler gånger. Man älskar ju små sådana här orginella och lite annorlunda/ gammaldagsa ställen. Gör man inte det? Blir ju rätt tröttsamt att bara gå på nyrenoverade super krogar.

Jag tog en vild chansning och testade en thai crepe. Ja jag vet. Hur sjukt låter det? Haha men det var väldigt gott måste jag säga.

Vi var även runt i lite butiker och kikade…

Jacka här (klick!) – Byxor här (klick!)

Fotade även lite samarbeten till 8848altitude som jag som ni vet har ett ambassadörsskap med just nu. Vilket innebär att alla skidkläder ni ser mig bära här i Aspen är ifrån dem. Även min kompis Linns! Ni får även 15% rabatt på hela sortimentet med koden “Hannaliciousx8848” fram till på fredag. Så det kan ju vara värt att kolla in 😉 Allt jag har på mig ovan är därifrån. Och hur snyggt är inte det då? Man tror man drömmer! Till och med vantarna är ifrån 8848 hehe.

Den här svarta jackan som Linn har på sig är också sååååå himla fin! Perfekt om man vill se lite lyxig ut i backen att köra på helsvart och sedan en päls på kragen sådär. Inte sant?

Ja, det var allt från dag 2!

12 gillar

Kommentarer (1)

  • Gabriella

    |

    Vad roligt att du börja var glad! Du ska inte behöva vara ledsen, du har allt här i världen! Vänner, familj, nära och kära osv. Istället för att blir deppig, tänk på allt du HAR. VEM du har i ditt liv.

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler