Aspen we’re here!

Imorse bar det av till Aspen tillsammans med Linn! Och vi var så spända och förväntansfulla på flyget dit att det kändes som ynka 30 minuter trots att det var ca 2 timmar. Detta kan iofs ha och göra med att det var en svinsnygg kille som satt bakom oss också haha 😉

Väl framme haffade vi första bästa och taxi och åkte och checkade in på hotellet och såhär glada kände vi oss då. Alltså jag har varit helt överhypad och helt till mig hela dagen över hur mycket jag uppskattar att vara här och över hur kul det känns att vara här. Det känns jätteroligt och det gör mig så glad att jag börjar känna mig gladare igen.

Hotellet vi bor på heter St Regis och det är så nice!

Vårt rum likaså!

Efter incheckning gick vi på upptäcksfärd i byn. Kollade lite i butiker, stannade och drack en chai te och bara kikade runt. Aspen är inte alls så stort som man kanske tror utan typ som Åre skulle jag säga. Om inte mindre. Men ack så mysigt det är!

Hittade gulligaste lilla hot chocolate vagnen som hade marshmellows och kakor också. Dog! Allt är så gulligt här och alla är så snälla och vänliga och rara. Jag älskar Aspen so far. Längtar jättemycket tills imorgon för att få se och upptäcka mer och kanske åka lite skidor!

Middag har vi käkat på Matsuhisa, typ samma restaurang som Nobu. De var samma kock eller något och de hade många identiska rätter på menyn som the black cod så den beställde vi givetvis (favoriten!!!) samt dessa wagy slices som var hur goda som helst. Gaaah, smälte i munnen. 10 av 10 poängs middag helt klart.

Och nu kom vi precis tillbaka till hotellet och ska sussa!

Exakt såhär ser jag ut just nu så ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa ner i sängen nu. Godnatt så hörs vi imorgon! Eller ja det är väl godmorgon för er redan haha. Och glöm ej vad som händer imorgonbitti babes….. LANSERING AV PARTY DROPPET!

19 gillar

Kommentarer (4)

 • Anonym

  |

  Vart är mössan ifrån?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Köpte den i en liten butik i Beverly Hills

   Reply

 • Carro

  |

  Vad använder du för produkt/produkter i ditt ansikte för att se så brun ut?? Tänkte om du bara använder BUS eller om du sminkar dig när du ska ut i backen? Du ser så fräsch ut iallafall!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag använder faktiskt ingen BUS just nu men tack!! 🙂 Jag sminkar bara med foundation och puder.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler