Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

Före foundation och puder

Efter foundation och puder

Hallå i stugorna tänkte jag säga! Fast iofs några av er kanske bor ute på landet, i en stuga? Hands up if you do! Men idag tänkte jag bara ge er två superlätta och bra tips för att få sminket att sitta snyggare.

Tips nr 1. Det första är att du sminkar ögon och bryn först och lägger på foundation och puder och bronzer allra sist. Jag har gjort detta i snart ett års tid och det blir sån skillnad för annars blir det lätt att ögonskuggan faller ner under ögonen så att man ser tröttare ut. Testa och se ni också! Det känns lite jobbigt i början eftersom att man gärna vill se ett färdigt resultat när man sminkar klart ögonen (eftersom man är van vid det) men jag lovar er att detta kommer va en life changing grej för er.

Tips nr 2. Tråda ansiktet! Min tjejkompis här borta som heter Linn (kolla in hennes nya blogg!) är utbildad make up artist och såååå jäkla duktig sa åt mig att jag var tvungen att testa tråda ansiktet. Sagt och gjort så testade jag och VILKEN SKILLNAD! Sminket sitter så mycket bättre på ansiktet, vilket är logiskt eftersom att de ej finns något hår som drar åt sig det annars. Ni måste testa!!!

20 gillar

Kommentarer (3)

 • Tova

  |

  Hej !
  Vill ni gå in på Fokis.se och skicka ett hjärta så kan ni bidrar till att Foki ger 10 000 till välgörenhet! Så gå in och gör det nu vetja, för hon gör det bara om hon får 1000 <3 skickat till sig…Kram!!

  Reply

 • Sanna

  |

  Har tänkt pröva trådning men hur blir håren sedan när det växer ut? Grövre eller är det samma?
  Tack för tipsen 🙂
  Kram

  Reply

 • Ellen

  |

  Hej! Din hud ser så fin ut! Använder du någon speciell hudvård, serum, ansiktsmask osv? Och hur ofta behöver man tråda ansiktet?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler