På fredag klockan 07.00!

Inlägget innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Darlings på fredag klockan 07.00 svensk tid så släpps mitt nästa drop med NA-KD som är ett PARTYDROP med en massa party pieces som ni kan använda till julens alla festligheter. Här nedan kommer ett axplock från några utav mina favoritplagg så att ni kan spana in vad ni ska haffa på fredag!

Angående storlekar på plaggen:

Jag skulle faktiskt vilja be er så snällt om att helst inte köpa fler storlekar i plaggen utan att ni försöker köpa en storlek. Jag bär storlek 36 i det mesta men i blazer klänningarna kan jag gå upp en storlek (till storlek 38) utan problem också. Det kan nästan vara snyggare med en större storlek i dem kan jag tycka då jag gillar när de är ännu mer oversize. Jag brukar även ha 38 i byxor på min egna kollektion och jag har det i track pantsen i denna kollektionen men sedan har jag faktiskt 36 i de andra byxorna. Har även 38 i jumpsuiten.

Denna är helt klart min absoluta favorit typ! The Faux Leather Blazer Dress. Den är så snygg. Och man kan även ha den som en kappa om man vill. Jag älskar när plagg har fler användningsområden och det har verkligen denna.

Annons

Track Pants Set, (har storlek 38 i denna byxan) – skitsnyggt för party säsongen när man ska ut och dansa och vill vara påklädd men ändå lite avklädd eller vad man ska säga haha.

Och sedan Contrast Blazer Jumpsuiten som är såååå snygg (bär storlek 38)!!!!

Lanserar även att par klackar med kardborreband som är skitsnygga! Inte höga så lätta att traska runt i också. Hallå kan de bli bättre?

Detta snygga skinnsetet, bär storlek 36 i byxa och 36 i topp! Men skulle kunna ha 38 i topp också utan några problem. Det är så fint och kaxigt.

Contrast blazer dress, bär storlek 38 på bilden men skulle med kunna ha 36!

Den finaste nyårsklänningen ni kan hitta i år!!

Jag bär storlek 36 i denna men skulle också kunna ha 38 utan problem.

Annons

Denna fina glitter toppen som glittrar så mycket kommer även nu på fredag. Finns även i färgen rusty. Såååå fin. Här har jag storlek 36 och rekommenderar att ta normal storlek.

Även glitter klänningarnas glitterklänning!!! Det är en oversize tröj-klänning som jag typ rekommenderar er att ta en större storlek i om ni vill ha den lite mer oversize. Jag bär storlek 36 men hade nog velat ha den i storlek 38. Finns ju även en topp i liknande modell som också är fett snygg. Den kan ni ta normal storlek i däremot.

Sen har vi den här svinsnygga klänningen som även kommer i svart och rusty red. Den är så snygg och vi har designat den så att dragkedjan kommer sådär perfekt långt ner.

Jag har givetvis massa mer plagg. Men de får ni se på fredag. Är ni taggade för kollektionen?

Jag är sååååå taggad!

21 gillar

Kommentarer (10)

 • Julia

  |

  Lite feedback, känns inte vidare seriöst utav dig att be dina kunder att inte köpa flera olika storlekar. Omformulera önskan eller ta bort. Gör om gör rätt! Det är vi som är konsumenten, samt kravställaren och det är ditt jobb att tillgodose det behovet. Om man vill köpa olika storlekar av ett plagg så är det ditt jobb att se till att det finns tillräckligt många i laget. Behov och efterfrågan. Allt gott. J

  Reply

 • Ebba

  |

  Eftersom det är limited edition tycker jag Hanna gör rätt som vädjar om att ej köpa flera storlekar. Det innebär ju annars att flera stycken inte kommer kunna klicka hem plagg för att vissa beställer hem flera storlekar. Hanna vill väl att så många som möjligt ska kunna beställa de plagg man vill ha. Så taggad på detta släpp.

  Reply

  • Denise

   |

   Man ska ju dock kunna köpa hur många storlekar man vill, man kanske vill köpa som julklapp till olika personer t.ex.? Det är upp till kunden och inte till ett företag…

   Reply

   • Anna

    |

    Denise: tror faktiskt man får klicka hem flera plagg om man köper i julklapp, tror nog hon menar att du inte ska klicka hem en klänning i 3 olika storlekar för att prova hemma.

    Reply

 • Hannah

  |

  Läääängtar till fredag!!! Ska bli jätte kul att kunna beställa hem lite saker. Nyårsklänningen kommer ju definitivt bli glitter klänningen 🙂

  Reply

 • Julia

  |

  Fast Hanna menar väl bara att man inte behöver köpa på sig massa olika storlekar och sedan skicka tillbaka? Jag uppfattade det iallafall som att hon menade att så många som möjligt ska ha möjlighet att beställa kläderna men även att hinna få dem i tid till jul, nyår osv!

  Reply

 • F

  |

  Håller med Julia ovan att det är oproffisigt av dig att skriva som du gjort. Det är ju inte så att de som beställer flera storlekar behåller plaggen hemma sen heller, utan skickar tillbaka och då får väl folk som varit intresserade ha en bevakning på storleken. Utbud och efterfrågan, först till kvarn.

  Reply

 • Emma

  |

  Tyvärr så får jag inte på mig nakd kläder , du borde göra din kollektion till 44-46 storlek .

  Reply

 • cathrin

  |

  Du skriver alltid att du har storlek 38 men hade kunnat ha 36, menar du att du brukar vilja ha dom lite oversize och däför har du 38? en liten fundering då jag tänkte beställa

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja exakt!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler