10 Intressanta frågor och svar

1. Vad har du för motto i livet?
Att positive thinking ger dig en positive outcome. Tänker du positivt händer positiva och bra saker dig. Tänker du att det alltid finns lösningar på alla problem så finner du lösningar på dina problem etc. Jag tror på att du kan och bör styra dina tankar. Jag tänker lite… WHAT YOU THINK YOU BECOME. WHAT YOU FEEL YOU ATTRACT. WHAT YOU IMAGINE YOU CREATE. Och/ eller DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY.

2. Om du fick välja en sak med dig själv som du kunde förändra, vad skulle det vara då?
Att jag stod på mig lite mer. Sa ifrån. Sa nej. Och var lite modigare så. Att jag liksom någonstans inte såg ner på mig själv och vad jag faktiskt kan och klarar av utan att jag trodde på mig själv lite mer. Men jag jobbar på det och jag blir bättre.

3. Om du bara hade 24 timmar kvar att leva, vad skulle du göra då?
Först tänkte jag, sätta mig på första bästa plan hem till Sverige men sen ångrade jag mig för det hade tagit alldeles för lång tid av mina sista 24 timmar. Så då hade jag bokat fallskärmshoppning och gjort det en gång till (för det har jag velat göra så länge en gång till). Sedan hade jag köpt med mig all min favoritmat, gott vin och en högtalare och så hade jag åkt till någon bergstopp och satt mig där för att lyssna på musik som gör mig lycklig och äta mat som gör mig glad och får mig att känna mig tillfredsställd. Och så hade jag säkert gråtit en del.

Detta var mina mest gillade bilder år 2017.

4. Vilken är den bästa tiden i ditt liv och varför?
Hmm, mitt liv har typ blivit bättre med tiden känns det som. Som att varje år överträffar det andra. Men det här året har väl varit lite utav en berg- och dalbana så hittills är det väl förra året som har varit det bästa. År 2017. Jag köpte lägenhet, gjorde min bröstförminskning och jag hade jävligt roligt det året. Mycket spontana resor och utekvällar och många bra karriärmässiga händelser. Ett roligt år helt enkelt.

5. Gör du vad du helst av allt vill göra livet – och så fall varför (eller varför inte)
Ja, jag försöker verkligen att göra det jag vill göra här i livet. Ta tag i mina drömmar och uppfylla dem. Det finns inget ”Jag gör det senare…”. Gör det nu or it might not happen. Jag har alltid varit så vilket jag är väldigt glad för. Inte rädd för nya utmaningar eller att testa nya saker utan bara kört på. Jag tror på att leva för vardagen för någonstans så är det ju din vardag som är ditt liv. Man kan inte gå hela veckan och vänta på fredag liksom.

6. Hur ofta dömer du en bok efter omslaget?
Alla bildar ju sig en uppfattning av hur någon de inte känner speciellt bra är. Men jag försöker verkligen att vara rättvis och ej döma en bok efter omslag eftersom att jag själv vet hur frustrerande det kan bara stundtals. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gjorde det. För absolut gör jag det ibland even tho I try hard not to. Det är verkligen viktigt att bygga sin egna uppfattning och ge människor fler än en chans. Har ett så bra exempel på det när det gäller en person jag nyligen lärt känna. Första två gångerna vi träffades och ändå umgicks någon timme hade jag en bild men den tredje gången när vi faktiskt satt och pratade med varandra så ändrades den helt. Det kan till och med vara så att man tror att man känner någon för att man träffat den jättemånga gånger men om man faktiskt umgås själva på tu man hand så visar det sig att man haft så fel.

7. Vilken är den vanligaste missbedömningen folk gör om dig?
Oj, jag vet inte. De elaka jäklarna på Twitter tror nog att jag är ganska blåst. Men det är bara för att jag älskar att driva med mig själv och framställa mig själv som lite bakom flötet på just Twitter. Nu Twittrar jag iofs typ inte längre för att det har blivit så sjukt tråkig stämning där men det tror jag dom tror.

Sen tror jag säkert det finns folk som tror att jag är en bortskämd rikemansunge och fått allt serverat på ett silverfat. Men det stämmer givetvis inte heller. First of all, allt jag har, har jag skaffat mig själv. Mamma och pappa har inte gett mig något (förutom en bra och trygg uppväxt och stöd och support i allt) men de har inget gett mig någon form av pengar eller så. Alla materiella ting jag har, har jag jobbat hårt för själv.

Tror också att man kan se mig som dryg för att jag många gånger kan vara lite tillbakadragen och avvaktande. Men då känner man mig inte. För dryg är nog det absolut sista jag är.

8. Har du en Bucket List och i så fall – vilka är de tre sakerna högst upp på listan?
Jag har faktiskt inte riktigt en bucketlist. Men några grejer jag verkligen vill göra är att hoppa fallskärm igen. Åka skidor i Schweiz/ Alperna, vandra/ åka på en naturresa i Norge och besöka ett paradisliktställe som typ Maldiverna eller Bora Bora.

9. Vad är galnaste du har gjort i ditt liv?
Hmmm, svårt. Känns typ inte som att jag är så galen av mig. Men samtidigt är jag väldigt spontan. Men kanske den gången när jag bokade en spontanare till New York och åkt några timmar senare eller när jag var på strippklubb i Miami med Mayweather.

10. Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska då?
Om det ska vara tre relativt realistiska önskningar så skulle jag önska mig hälsa för mina nära och kära (och mig själv), unlimited money så att jag kunde flyga hit alla mina vänner och familj och fira jul med dem i ett stort hus och en kille som är rolig och gör allt för mig. Men om jag fick önska vad som helst i hela världen så hade det varit att alla människor hade tak över huvudet och fred. Att det inte fanns några vapen och att alla människor bara var snälla och hjälpsamma och medmänskliga mot varandra.

27 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Sandra

  |

  Har du alltid haft ”positive thinking”? om inte, när började du tänka på det sättet och känner du att det faktiskt fungerar? Jag själv har en tendens att vara tvärtom och tänka negativt och alltid utgå från det värsta tyvärr haha och hade meeer än gärna haft din inställning! Hade varit så roligt om du ville berätta lite mer <3 Stor kram till dig!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej Sandra! Jag har nog undermedvetet alltid tänkt positivt och alltid varit lite skitsamma om de inte går som jag har tänkt mig, ”Vad är det värsta som kan hända?” Eller ”Det här kommer jag kunna skratta åt om några år”. Försök att ändra på det tankesättet du beskriver, det är fan livsfarligt hahah. Nä men jag lovar att livet kommer bli så mycket härligare och kännas så mycket enklare för dig om du börjar tänka mer positivt och ta allt mer med en klackspark.

   Reply

 • N

  |

  Men Hanna, tolka inte det här som något elak för jag har allt annat än en elak mening med denna kommentar men jag har svårt att tro att du som verkar så härlig och godhjärtad anser att den gången du gick på strippklubb (en plats där patriarkatet får vara i sitt essä, d.v.s. objektifiering och avhumanisering av kvinnor som väldigt ofta ”tvingats” in i yrket p.g.a. fattigdom) tillsammans med en kvinnomisshandlare (som suttit i fängelse två gånger för efter att ha misshandlat flera olika kvinnor, däribland hans flickvän framför deras gemensamma son!!!!) var det galnast du gjort. Eller egentligen är det ju galet! Jag råder dig verkligen att hålla dig borta från den mannen, en proffsboxare som misshandlar kvinnor i sin närhet låter rentav livsfarligt…. Ta handom dig!

  Reply

 • Fanny

  |

  Jag har inte Twitter och har således inte lästs vad som skrivits där, varken från andra eller dig. Men har svårt att tro att ”de elaka elaka jäklarna” baserar sin uppfattning om dig enbart från Twitter. Tycker du verkar som en go tjej men som ofta uttrycker sig lite klumpigt (framförallt i textform på blogg) så det är nog snarare där uppfattningen kommer ifrån.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler