Min första Thanksgiving

Thanksgiving weekend är tydligen större än självaste julen här borta i USA. Och som Marianne (som jag bor hos) sa idag, så är också Thanksgiving den finaste av högtiderna eftersom att det inte är någon religion inblandad utan alla kan vara med. Då Thanksgiving är en högtid och helg för att visa tacksamhet för det man har.

Jag hade inga storslagna planer för Thanksgiving eftersom att jag aldrig firat det och inte heller vet vad man gör riktigt (förutom att vara med familjen). Så jag startade morgonen med ett Soulcycle pass och sedan mötte jag upp Linn och Linda för lunch.

Tanken var att vi skulle äta på Backyard Bowls som blivit mitt nya favorit bowlställe men då det var Thanksgiving var det stängt så då fick vi åka bort till Erewhon (en hälsomatbutik som Wholefoods) och så åt vi en varsin bowl där istället.

Jag testade även en Bulletproof Coffee, har ni hört talas om det? Det är nybryggt kaffe, brain octane olja (de finaste fettsyrorna ur kokosolja) och ekologiskt smör i en mixer. Resultatet både smakar och ser ut som en härligt krämig latte. Blandningen ger en långsam frisättning av koffeinet och du står dig länge och kan prestera på topp utan att störas av ”cravings” eller dippar.

Sedan gick vi en hike i Runyon (Lindas första och kanske sista haha)…

Och sedan åkte vi bort till Alfred’s och drack matcha lattes.

Bestämde mig sedan för att följa med min kompis Emelie och fira Thanksgiving hos några utav hennes killkompisar här i Beverly Hills. Så där fick jag äta riktig Thanksgiving mat för första gången och så blev det något glas rödvin (men har bestämt mig att inte dricka något mer fram till nyår, inte ens ett glas) för just nu mår jag inte alls bra av det dagen efter trots att det bara är ett glas eller två.

Vilket fall så var vi i ett av de finaste husen jag någonsin varit i tror jag (borde tagit fler bilder). Det kändes så högtidligt och pampigt men samtidigt hemtrevligt och murrigt. Vilket typ är precis så man vill ha det. Jag gillar inte när det blir för sterilt eller modernt utan tycker att det här är så mysigt som ovan. Jag menar kolla bara på de stora röda rosorna.

En väldigt bra första Thanksgiving celebration in other words!

11 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (4)

 • charlottelinden.se

  |

  Tycker verkligen att du borde köra på plattat hår oftare. Passar dig superbra 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh tack! Jag ska försöka ha det platt oftare hehe. Men svårt när jag ej är van vid det och ej trivs i det så bra.

   Reply

 • Amanda

  |

  Åh vad mysigt! Älskar den första bilden på dig, så härlig och snygg!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack gulliga du! Glad jag blir 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler