Att dejta i USA vs i Sverige

Dejtingkulturen här är så annorlunda jämfört med hemma. Här kommer faktiskt killar fram och pratar med dig om de är intresserade. Och speciellt på matbutiken och på gymmet.

Häromdagen när jag och Linn var och handlade middag på Ralph’s (en matbutik) så kom de fram två killar till oss och sa: ”Hey girls! What are you doing tonight? We’re having a barbeque and just live over here. Come over?”

En annan dag när jag stod och väntade på min Uber så stannade en bil med två killar i vid rödljuset framför mig, varav den ena ropade ”Can I get your number?”. Jag försökte ropa mitt nummer i den stressade situationen (eftersom att han var så snygg) och rörde mig mot bilen (eftersom de stod i ett rödljus) och tillslut började bilarna bakom tuta och bli irriterade så då svängde han av åt sidan istället och så bytte vi nummer.

Historia nummer 3 utspelar sig på gymmet. Där träffar man hur många som helst. ”Hey, I’ve been seeing you here at the gym and I think you’re cute. Would you like to go on a hike with me this week?”

Baksidan är väl att killarna (och tjejerna) dejtar väldigt många samtidigt. Jag kan ha lite svårt med det. Men man får väl vänja sig och spela med samma kort. Ser fram emot att gå på fler dejter här borta. Har än så länge bara varit på en.

44 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (7)

 • Denise

  |

  Hmm, hade aldrig vågat ge mitt nr till en främling, hade tyckt det var obehagligt med om man aldrig få vara ifred utan män som tjatar 😅

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Haha, men jag hade ju aldrig gett ut det till vem som helst! Men han verkade ju gullig 🙂

   Reply

 • Isabel

  |

  så nära o boka en enkelbiljett efter detta inlägg lol

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   hahhaha gör det!

   Reply

 • A

  |

  Amerikanska killar ör bäst, gifte mig med min Amerikan i somras ❤️❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Åh vad härligt!!!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler