Mina favoriter från Chimi Eyewear

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med Chimi Eyewear

Hello darlings!

I det här inlägget tänkte jag visa er några utav mina favorit Chimi solglasögon. Perfekt nu lagom till Black Friday eftersom att de har en grym Black Friday deal med upp till 50% rabatt på deras sortiment (gå in på deras hemsida för mer info). De har även erbjudandet att du får ytterligare 15% på andra paret om du köper 2 par! HELLOOO?

Dessa (klick!) är typ mina favoriter just nu. De är mindre men så snygga för att de är perfekt rundade i sidorna vilket gör det där lilla extra. Jag trodde inte att jag skulle passa i dessa först för att jag inte föredrar små solglasögon men dessa var så fina verkligen och passade mig jättefint.

Jag har även blivit besatt av dessa see through solglasögonen.

De coolar verkligen till vilken look som helst.

Men min absoluta favorit just nu är deras nya större modell. OMG, jag är besatt!!! Den är så snygg och speciellt i den här lite grå (ginger) modellen. Såklart är de svarta också den perfekta brillan typ men jag gillar verkligen de grå. De blir liksom lite mer diskreta (trots att jag älskar allt som inte är diskret hehe).

Här ser ni dem lite längre från! De är så snygga alltså.

Gå in på Chimi Eyewear och beställ dina favoriter och passa på nu när de är grymma Black Friday deals. Glöm inte heller att det är gratis frakt världen över och att de är kostnadsfria byten och ett års garanti.

4 gillar

Rekommenderade inlägg

Nu börjar alla influensers "må dåligt" för att det är…

Det där med pekpinnar och översittarfasoner

Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett…

Så här ser en vanlig jobb-dag ut

Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns…

Att dejta i USA vs i Sverige

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Nyttigt julgodis (mina chokladbollar med en tvist)

Vegetarisk tacos med salladsblad

På fredag klockan 07.00!

Svindyr skidåkning och öl med alla säsongare i Aspen

Två life changing sminktips och två helt oredigerade bilder

10 Intressanta frågor och svar

Partykollektionen är ute!

En lägesupdate från ett regnigt LA

Min första Thanksgiving

Antingen vill jag stanna kvar här i Aspen eller så…

Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Snöskotersafari och lerduveskjutning - Det är kul att briljera på…

Aspen we're here!

Count your blessings

30 % off my designs

Girls night out!

Mina favoriter från Chimi Eyewear

Kommentarer (1)

  • Amanda

    |

    Alla var väldigt snygga på dig, men dom översta var SJUKT snygga på dig, wow!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler