Julklappstips och de bästa black friday erbjudanderna samlade på ett och samma ställe

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Eftersom att det både är Black Friday och snart jul så tänkte jag att jag skulle slå ihop de båda shoppingtillfällena till ett. Så här kommer därför ett inlägg om julklappstips och de bästa Black Friday erbjudandena just nu så att ni kan fynda era julklappar till bra priser. Hur smart är inte det? För hur skönt skulle det inte vara att ha alla julklappar färdigköpta redan i slutet av November och sedan bara spendera tid och energi på att njuta av varm choklad, julstämningen och bra julmusik?

Tofflor här (klick!) 

Finns även fler här (klick!) om ni ej gillade just dessa. Och för alla tofflorna på denna sajten får ni 25% med koden VIP25. Bra va?

Den perfekta julklappen till mamma eller mormor måste väl vara ett par fina och sköna inomhustofflor nu i mörkret. För vem älskar inte tofflor? Och det är ju verkligen en typsik grej som är skittrist att köpa själv för att det känns onödigt att lägga pengar på  – men som är så roligt att få. Jag gav ett par härliga varma tofflor till mamma förra året i julklapp och hon blev så glad.

Mjukisset här (klick!) – Morgonrock här (klick!)GLÖM EJ ETT NI FÅR 25% alltså 5% extra med koden VIP25 här också.

Också mysigt att köpa en sån där gosig morgonrock till farmor eller ett sådant mjukisset till syrran eller kusinen. Alltså dör för morgonrocken. Måste beställa en själv hehe.

Ringar härifrån (klick) – jag gillar Lily and Rose extra mycket

En annan grej ni kan passa på att köpa nu på Black Friday är smycken. Antingen till er själva eller kanske en kompis eller syrran som en fin julklapp. Att få tidlösa smycken tycker jag är så himla kul också. För även det är något man gärna själv inte lägger pengar på.

One piece set jumpsuit här (klick!) – Tröja här (klick!)

Även perfekt att passa på att köpa skidkläder eller liknande, som annars är rätt dyrt. Tyckte dessa var fett snygga. Och även här får ni 25% rabatt med koden VIP25!!!

Ett par snygga loafers till brorsan, pojkvännen eller pappa?

Här får ni 25% rabatt med koden BLACKINSTA. Missa ej!!!!

Här (klick!) har ni mer julklappar till pappa – om han är lite fåfäng och gillar parfym, deodoranter etc. Finns massa bra erbjudanden och olika Christmas boxes här som man kan köpa. 25% på ALLT på sajt!

Little book of drinking games här (klick!) – Little book of naughty games här (klick!)

Asos här (klick!) får ni 20% ALLT med koden HELLO20

En annan rolig idé är dom här små härliga böckerna som finns. De kostar inte ens 100kr och jag fick en sådan som heter ”The little book of flirting” av Maddy när vi var i Paris tillsammans i September. Så mysig grej. Och jag älskar sådana här pre drinking games eller frågespel med roliga frågor som kan pigga till fördrinken eller middagen.

Glitter biker shorts här (klick!) – Grå off shoulder tröja här (klick!) – Glitter klänning här (klick!) – Crème färgad jumpsuit här (klick!) – Cool tisha här (klick!) – Glitter t-shirt här (klick!) tänker så snygg till jeans!!!

Här (klick!) är det 30% off på allt på hela sajten (förutom jeans)!!!

Ideal of Sweden har 50% OFF på ALLT. Klicka här (klick!) för att komma dit. Och passa på att köpa ett mobilskal till brorsan, farfar eller farbror. Eller varför inte en card holder eller pass holder till någon som reser en del?

Chunky sneakers här (klick!) – Glitter bikejumpsuit här (kick!) – Glitter kimono dress här (klick!) – Valvet blazer dress här (klick!) – Svart päls detaljerad jeansjacka här (klick!) – Isabel Marant look a likes här (klick!)

25 % på allt med koden VIP25

Glitter sock boot här (klick!) – Metallic dress här (klick!) – Adidas hoodie set här (klick!) – Glitter jumpsuit här (klick!) – T-shirt dress här (klick!) – Mom jeans här (klick!)

25% på allt med koden VIP25

Vegan on the go här (klick!) – Buddha Bowls här (klick!)

Också 20% här med koden HELLO20. Varför inte en härlig receptbok med bra och härliga recept för runt 100kr? Det önskar jag mig i julklapp (om jag nu kommer få några….) Kommer ju spendera min jul här i Los Angeles.

Och är ni mer intresserade av inredning så är det grymma Black Friday priser på 15-50% rabattDENNA sajten. Så bra att fynda Skultuna ljusstakar, Ittala glas etc. Ni måste in och kika!!!

Ysl classic tasselbag här (klick!) – Röd balenciaga här (klick!) – Valentino i guld här (klick!) – Givenchy här (klick!)

DESIGNERVÄSKOR för 30% rabatt, ange koden BF30 och gå in HÄR (klick!) (DESSA OVAN ÄR EX GIVETVIS PÅ REAN, annars hade jag ju ej länkat dem)

3 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Jasmine

  |

  Så bra tips!
  Gillade speciellt morgonrocken, den såg riktigt mysig ut! 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Beställde en själv också! Den ser så fruktansvärt mysig ut!

   Reply

 • Anna

  |

  Hanna vart är alla kuddarna ifrån?? Magiskt fina!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler