Nytt favoritställe i Santa Monica och en rolig dejt

Har inte hunnit uppdatera er om de senaste dagarna som faktiskt varit ganska hektiska då jag bokat upp mig på lite mer än vad jag kanske borde men man kan inte göra alla rätt här i livet och jag får helt enkelt lära mig till nästa gång. I måndags så var vi och käkade på Elephante, en relativt ny och hypad restaurang vid havet ute i Santa Monica som jag absolut dog för (den levde med andra ord upp till förväntningarna). Det var jättemysigt och jättetrevligt och enligt Nadia så kändes den som Scorpio i Mykonos (för er som kanske varit där).

Blev besviken på salladen däremot för det var alldeles för mycket dressing i. Jag tycker att Amerikaner överlag är rätt duktiga på att ha för mycket socker i desserterna och för mycket sås etc. De liksom gör allt lite over the top så att det blir så där sötsliskigt och det var ju exakt det som hände här. Och eftersom att vi alla var överens och servitören märkte att vi inte riktigt åt utav salladerna så drog han bort två stycken på notan. Vilket var väldigt schysst!

Tryffel potatisen och tomaterna i burrata salladen däremot. WOW. Rekommenderar starkt. Även rödvinet var mycket mycket gott. Och salladen hade kunnat varit riktigt bra den med men som sagt för mycket dressing och lite enformig. Det var liksom bara brysselkål, pinjenötter och parmesan. Man hade ju gärna velat ha något mer tuggmotstånd i.

Finished off with some cake! Det var typ en tjock våffelsmet med glass och bär och den var så god. Speciellt degen. Jag är ju verkligen en degmänniska. Är så svag för deg haha oavsett om det är bröd, chokladbollar eller sockerkaka (sockerkakan är ju inte ens god, det är ju bara degen eller ja smeten)..

Och efter middagen var jag faktiskt iväg på en date, på en bar i West Hollywood. Han var superrolig och jag behöver faktiskt gå på fler dejter.

I tisdags vankades det hike och jag slängde på mig min nya sportbh ifrån Lululemon som jag fullkomligt älskar. Den är lite längre och den är superfin i färgen och ger bra support. Mina top 3 favorit saker med att träna är (utan inbördes ordning).

 1. Självförtroendet jag får när jag känner mig duktig och stark.
 2. Att köpa nya, snygga träningskläder som gör mig motiverad.
 3. Att jag mår så himla bra när jag tränar.

Det var en härlig hike som vanligt. Men nästa gång ska jag ge mig fan på att springa hälften åtminstone. Jag vet att jag klarar det. Jag måste bara ställa in mig på det mentalt.

Nadia var också med! Så tråkigt att både hon och Moa och Lollo B åkte hem på samma dag och nu inte är kvar här i L.A. Men vi har ju all tid i världen att ses hemma sen.

Efter hiken blev det frukost i solen på Bluestone Lane3rd Street nära Beverly Center. Det var ett jättemysigt Bluestone lane och just denna verkar vara ett ganska nytt. Tips om ni är i krokarna. Joan’s On The Third finns ju också där i närheten med och är också ett bra ställe. Jag borde typ sammanställa alla mina nya favorithak här snart kanske. Kan ju säga att den bästa acaibowlen jag har ätit NÅGONSIN finns på Backyard Bowls.

Det jag älskade med Bluestone lane var att de på menyn hade en rätt som bestod av 1/2 portion utav deras yoghurt och 1/2 portion utav deras avokadotoast. Hur nice är inte det? Det är så ofta jag går och äter frukost ute och är sugen på båda men vet att jag inte kommer orkar äta upp hela två rätter så då var ju det här as nice. Vi alla gjorde en varsin sådan beställning för vi alla kände likadant haha.

Mina top tre favorit frukostställen just nu här i LA är:

 1. Backyard Bowls
 2. Beaming
 3. Gratitude

Idag har jag sprungit ärenden och lagat mat och jobbat hela långa dagen.

Och igår hade jag en retreat day så gjorde ansiktsmask och gud vet vad och så käkade jag middag på Nice Guy. Men har tyvärr inga bilder ifrån det (fotoförbud där tyvärr…). Nä hörrni, nu ska jag sova. Så trött trots att klockan bara är 9 här. Godnatt <3

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Amanda

  |

  Åh snälla gör en uppdaterad guide/lista på alla dina favorit spots i LA! Eftersom du bott där ett tag nu så lär du ju ha hittat en hel del nya bra ställen!

  Reply

 • Emm

  |

  Vart kommer den gråa hoodien från???? BEHÖVER DEN!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tallie! Den är så jäkla skön och mysig.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler