Count your blessings

Imorse när jag körde Soulcycle så avslutade instruktören passet med några härliga sayings och qoutes medan han önskade oss Happy Thanksgiving och så sa att också att han är så tacksam för att han har sina två ben och att dom fungerar. Då han tidigare suttit i rullstol men nu är spinning instruktör och faktiskt kan springa och gå. Och då slog det mig att herregud, vem är jag att klaga över småsaker? Min kropp är fullt fungerande, jag mår bra, jag kan springa, jag kan hoppa och jag behöver och vill visa mer tacksamhet för det. För det jag redan har. Det jag redan är. Och inte hela tiden sträva efter mer. Därför tänkte jag i och med att det är Thanksgiving idag, punkta upp några grejer jag är väldigt tacksam för.

Min goda hälsa
Nummer 1 får såklart bli min goda hälsa. Att jag kan springa. Att jag kan gå. Och att min kropp mår bra och att jag inte är sjuk eller har några sjukdomar.

Mina vänner
Jag är också tacksam för att jag har så fina vänner i mitt liv, som bryr sig om mig och som finns där oavsett vad. Utan dem vet jag inte vad jag hade gjort. De betyder så mycket för mig och de får mig alltid på bra humör. Alltid.

Mina föräldrar
Som gör allt och lite till för mig. Trots att jag ofta kan bli irriterad för att de bryr sig och lägger sig i för mycket i mitt liv så är jag väldigt tacksam för att de bryr sig och för att de finns där oavsett tid på dygnet.

Polis, brandmän och sjukhuspersonal
Att det finns så godhjärtade människor som lägger ner sina liv på att hjälpa andra är beyond words. Dom som inte tänker på sig själva och på sitt eget bästa utan som vill och kan hjälpa andra.

Mina misstag
Om jag inte hade gjort några misstag hade jag ju inte heller lärt mig av dem eller förstått att man alltid kommer ut starkare och klokare ifrån ett misstag.

Solljus
Att jag får vakna upp till strålande sol nästan varje dag här borta i LA är jag så himla tacksam för. Det går typ inte att vakna på dålig humör just pga det. Solen gör mig väldigt glad.

Vänliga främlingar
Jag vill aldrig ta vänligheten hos en främling för givet. Trots att jag är här i USA och det är tre gånger så vanligt att främlingar hjälper främlingar. Men jag uppskattar verkligen det så mycket. Hur mycket glädje och härlig energi många främlingar ger en här borta. Bara imorse när jag gick hem från gymmet så stannade varenda människa som jag gick förbi eller mötte mig och sa ”Happy Thanksgiving” och log.

Skriv upp några saker du också är tacksam för. Concentrate on counting your belssings and you’ll have little time to count anything else. Det får bli the qoute of the day.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Filippa

  |

  Fint inlägg! 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Din syster då?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hon också såklart! Men hon räknas in som vän! <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler