Nya träningspass, poolparty i hillsen, kristaller och meditation i Linns trägård

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Kickade igång helgen med att testa ett nytt träningspass som heter F45. Det finns lite överallt här i LA, men jag var på den i Culver City. Det ska tydligen vara en av de bästa locationsen. Och det var väldigt roligt. Det var som en stor cirkel och på varje station så såg man övningarna på en tv skärm. Och så var det hög, bra musik!! Bra styrketräning men också flås.

Efter passet åkte jag till Century City Mall där jag mötte upp Linn. Vi strosade runt lite, sprang ett ärende på gymmet Equniox och så drack vi islatte i solen. Century City Mall är min nya favoritmall här i LA. Så irriterande att jag ej varit där förut för alltså wow vad jag gillade den. Det är en utomhusmall och finns massa bra häng och workspots också. Väldigt mycket unga där och även bra restauranger och butiker.

Unnade oss även en härlig pedikyr och en annan grej som är LIFE CHANGING som jag ska berätta om i ett annat inlägg. Nyfikna? You should. Detta är världens bästa tips!

Min härliga chunky knit här (klick!)

Springer som sagt runt i träningskläder här 24/7 typ haha. Måste snart köpa nya för börjar ju tröttna på de jag har haha. Men jag älskar verkligen att köpa träningskläder. Det är de enda kläderna jag kan lägga lite extra pengar på!

Avslutade kvällen med sleepover och häng hemma hos Linn och god mat. Gjorde bland annat en god Avokadopizza med färskost, chiliflakes, avokado, ruccola, balsamico och mozarella. Blev mycket gott! Vegetariskt också.

I lördagsmorse testade jag ännu en ny träningsform eller träningspass som heter Basecamp. Det är lite som Barry’s men istället för ett löparband så kör man på dom här svinjobbiga quadbikesen. Anledningen till att jag vet att dem är skitjobbiga och att jag får ångest när jag ser dem (min PT Patrik Rapp…) Han har försökt få mig att spy ett x antal gånger på dom där jäklarna hahah. Det var iaf skitkul och as jobbigt och riktigt bra instruktörer.

Så här glada och fräscha var vi efteråt!

Efter passet blev det frukost på Beaming, som blev ett utav mina nya favvoställen. Så mycket bra hälsogrejer där. Goda smoothies och bra bowls. Ni hälsofreak måste testa!

Strosade också runt lite på Rodeo Drive och blev glada av julskyltningen och julstämningen. Sjöng med till All I want For Christmas Is Yoooooou och handlade en ny sportbh på Lululemon (visar er kanske imorgon!)

Sedan åkte vi iväg på poolparty i Hillsen. De var så fin vy över Hollywood skylten och alla canyons ifrån baksidan. Och var väldigt trevligt häng och mysigt uppstyrt. Det var mycket coola och härliga musikmänniskor där som jag inte träffat förut så var roligt att lära känna lite nya människor.

Ville inte därifrån men…

Mina glittriga top hittar ni här (klick!)

Hade bokat in datenight med mina änglar Moa och Lollo B. Så vi sågs på ett relativt nytt ställe som heter Harriet’s rooftop och ligger i The Jeremy Hotel på Sunset Blvd i West Hollywood.

Riktigt sämst bild men bra rooftop, blir tydligen bättre lite senare på kvällen dock. Var rätt så tomt när vi var där eftersom att vi drack drink innan middagen.

Käkade sedan middag på Tao. Inte varit på den i LA tidigare så det var kul att testa den också. Tyckte det var över förväntan. Maten var jättebra speciellt fried rice. Mmmmm.. Riktigt trevlig stämning och mycket snygga killar med!

Nadia kom förbi efter sin middag också..

Och så gick vi till Warwick och dansade lite..

Igår/ i söndags vaknade jag upp bakis och ynklig då jag var ute sent i lördags med tjejerna. Då längtade jag hem och kände mig ensam så ringde Lojsan och Hoppsan och pratade med dem och hela hennes pojkväns familj på FaceTime. Haha jag älskar dem. De är så gulliga! Sen frågade jag Linn vad hon skulle göra och om jag kunde komma dit och hänga. Inte göra någonting utan bara få lite sällskap. Så köpte med mig en påse chips och tog en Uber bort till henne i Bel Air.

Där vi satt i solen och pratade om andlighet, kristaller, energier och övernaturliga fenomen. Vilket jag älskar och är superintresserad av men också är lite rädd för. Tror ni på sådant? Jag tror ju supermycket på energier speciellt. Att vi är energier och att vi har en själ osv.

Sedan gjorde vi ett personlighetstest och tog en lång kvällspromenad och så åkte jag hem och lagade middag. Lollo B och Moa frågade om jag ville käka middag med dem men ville verkligen bara vara själv och gå och lägga mig tidigt.

Men träffade gossarna idag istället på en kaffe på Alfred’s.

Och lagom när tjejerna dragit och jag satt kvar och jobbade så kom Kourtney Kardashian med hennes dotter in till caféet. Blev imponerad över att det inte blev någon uppståndelse och att ingen gick fram för att ta en bild. Det gjorde mig faktiskt glad för tror att kändisar här borta har det jävligt jobbigt med det där annars alltså. Måste vara så jobbigt att ej kunna leva ett relativt normalt liv.

Men nu måste jag kila, ska jag iväg på födelsedagsmiddag. Hörs imorgon!

10 gillar

Kommentarer (10)

 • J

  |

  Ska du skriva namnet på Lojsans bebis när hon själv inte gått ut med det?

  Reply

 • Stina

  |

  Vet inte om Lojsan gått ut med namnet på bebisen än? 😅

  Reply

  • A

   |

   Nej kanske inte så smart att skriva ut namnet när Lovisa inte gått ut med det än :)))

   Reply

 • Lina

  |

  Schysst att droppa lovisas bebis namn:)

  Reply

 • Mina

  |

  Hoppsan hoppsan 😉

  Reply

 • Filippa

  |

  :/

  Reply

 • Victoria

  |

  Jag tror absolut på energier och sånt! Det skulle vara superkul om du skrev lite om såna grejer också, tycker det är så himla spännande! Uppskattar också dina inlägg där du skriver hur du mår. Alla andra inlägg också förstås! Men älskar att läsa sådana inlägg 🙂

  Ser förresten ut som att du har det helt underbart i LA! Blir så inspirerad att ta bättre hand om min hälsa jag med 🙂

  Reply

 • Sofia

  |

  Hej! Vill bara börja med att säga att jag älskar din blogg och hur inspirerande du är! Tycker dina bilder alltid är så himla fina och undrar hur du redigerar dom? Antar att du redigerar i Lightroom men menar lite mer vad du tänker på och vilka inställningar som du justerar?

  Kram!<3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Drar ner kontrasterna och högdagar ofta, och så använder jag luminans!

   Reply

 • Ellinor

  |

  Ville bara tipsa om att MBTI tyvärr helt saknar vetenskapligt stöd (ungefär som DISC-testet, du vet om man är gul, blå, grön eller röd) och endast visar på 0.06 signifikans. Finns många andra bättre personlighetstester, ex. NEO PI-R som är baserat på fem personlighetsdrag. 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler