30 % off my designs

Inlägg innehåller adlinks och reklam för Hannalicious for NA-KD

JAAAAAA my reflective jacket is back! Pass på och fynda den på 30% nu! Det är bara att gå in på länkarna och skriva koden ”BLACKWEEK” i checkout för att fynda mina designs till 30%. Här nedan kommer därför lite fler plagg från mina kollektioner som ni kan passa på att fynda nu under BLACK WEEK. Nu kör vi!

Teddy midi coat (tyvärr slutsåld nu men här finns en nästan identisk) och den fina cardigan klänningen finns kvar i både petrol och orange/brun/beige här (klick!)

Den perfekta svarta kappan och en röd one shoulder top här (klick!)

Denna silk jumpsuiten har även kommit in några fler av. Och det blev ju en bästsäljare i Hong Kong droppet. Den är så himla himla snygg. Ni måste skynda haffa er en sådan om ni ej redan gjort det.

Min favoritklänning (som ser blå ut på bilden men som är på sajt, lite grönare) från Hong Kong droppet och den röda mysiga fluffiga jackan här (klick!)

Grå knitted sweater (snart slutsåld) men finns i fler färger som en jättefin blå och brun. Alltså detta är den bästa polokrage tröjan jag någonsin haft. Jag älskar den! Den är så fin. Kragen är perfekt. Inte för tajt och inte för lös.

Den röda fina silk klänningen som passar lika bra till klackar som sneakers och glitter läderjacka perfekt tillskott i garderoben nu lagom till the big party season!!!

Röd teddy coat (tyvärr slutsåld.. men finns nästan identisk här) – Black aviator jacket här (klick!)

5 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Anna

  |

  Vilken storlek har du i den svarta kappan?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   36! Puss

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler