The party drop is coming!

Inlägg innehåller reklam och reklamlänkar för Hannalicious for NA-KD

AND I’VE GOT YOU COVERED!

HÄR (KLICK!) kan ni signa upp er för nyhetsbrevet så ni ej missar när vi lanserar denna kollektionen… Och i det här inlägget kommer lite härliga bilder på min kommande partykollektion som lanseras innan månadens slut (förhoppningsvis!!!!) Håll alla tummar och tår!! Man vet aldrig i den här branschen..

Den här kollektionen är min absoluta favorit som jag släppt (eller okej jackorna och den här får delad första plats). Men det är faktiskt inte så konstigt att kollektionerna jag designar bara blir bättre och bättre eftersom att jag lär mig mer och mer. Vad jag ska kika efter, vad allt kallas, hur man kan jobba med färger, material etc och att jag måste våga lita på min magkänsla. Det är mycket men det är kul och jag är väldigt engagerad och involverad i mina kollektioner.

Den här läder blazer dressen ovan har jag velat göra så länge nu och äntligen har jag lyckats tjata mig till den haha. Och är den inte ON POINT? Jag älskar den. Man kan även ha den som en kappa/ jacka eftersom att den går att öppna helt och efter att jag fått önskemål ifrån er om att sätta dit en till knapp på mina kommande blazer dresses så har denna en extra knapp som håller allt stängt.

Tanken är att den här kollektionen ska innehålla allt ni behöver inför jul och nyår och alla festligheter runt i kring. Julfesten med jobbet, söndagsbrunchen med tjejkompisarna, klasskompisens födelsedagsfest, nyårsafton, julafton, juldagsutgången etc. You name it!

Kan även glatt meddela att er favoritbyxa, alltså den perfekta kostymbyxan kommer komma in igen i detta drop fast i en liten uppdaterad form. Så istället för att vi har dragkedja fram har vi den i sidan vilket är nice! Ni ser kostymbyxan ovan.

Skorna är dessvärre inte min design utan dom hittar ni här (klick!) men tröjan som jag håller i på bilden är en supersnygg croppad, långärmad och lite over size glitter tröja som är perfekt att slänga på sig till ett par skinnbyxor när man inte vet vad man ska ha på sig och man vill ha något rätt så täckande men roligt.

Sen har vi the leather set. Ville först göra en leather jumpsuit men då det blev lite svårt med produktion så fick det bli ett set. Så detta är ett par byxor som har en lång slit med dragkedja nertill och sedan är det en croppad skinn skjorta som är så snygg till. Alltså nä bara den skjortan är så snygg. Till ett par jeans eller vad som.

Okej, jag vill inte visa er för mycket än innan det är ute men här är klänningen jag har på mig på första bilden igen. Och här kan ni även skymta skorna med cardborreband som jag ÄLSKAR. De är inte så höga i klacken så de är så sköna. Den perfekta uppdaterade sock booten.

Vad tycker ni so far? Glöm ej signa upp er  här (klick!)

18 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Amanda

  |

  Vänta.. har jag helt missat att dom stickade tröjorna redan släppts?? Eller när kommer dom släppas annars??

  Reply

 • Moa

  |

  Så kul! Ser framemot att klicka hem jumpsuiten med kontrastsömmar <3

  Reply

 • Hanna

  |

  Nyårsoutfiten bestämd då :D!!! <3

  Reply

 • Emelie

  |

  Är det äkta läder? kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nej!!

   Reply

   • Emelie

    |

    Tack för svar! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler