Staycation i LA och hejdå mamma!

Eftersom att det var mammas sista natt här i LA igår så bestämde jag mig för att bjuda med henne på en liten Staycation Four Seasons. Vilket var så mysigt. Man borde göra mer staycations i livet. Och byta hotell. Alltså fasen vad kul det är att testa på nya hotell. Det är något jag har kommit på såhär på senare dagar. Förut ville jag gärna bo på ett och samma ställe hela tiden men nu har jag insett det roliga med att byta och testa på nya ställen.

Det blev dock hälften jobb och hälften relax på hotellet. Då jag passade på att fota nya kollektionen på hotellrummet. Men det var helt okej ändå.

Såhär såg vår lilla walk in closet ut på rummet. Fullt av endast kollektionskläder som jag behövde fota. Fasen det är så skönt att det snart är över nu. För har tappat suget helt för att fota just nu. Jag har fotat så mycket de sista dagarna mamma hade här för att hinna med att göra undan så många samarbeten som möjligt så nu är jag bara så less på det. Orkar inte tänka eller fixa mig för en enda bild till. Men har bara idag kvar. Då ska en grym hårstylist och min tjejkompis Linn glamma upp mig och så ska vi fota lite.

Vilket fall så fotade vi lite på rummet… Eller lite och lite tror vi körde 5-6 olika looks som vi fotade av!! Inte illa pinkat va?

Försökte också njuta utav solnedgången…. Men gick väl sådär om vi ska vara ärliga..

Och sedan gick vi och käkade middag på Crossroads senare på kvällen. Crossroads är trendig vegansk restaurang som är lite kända för deras impossible burger. Så jag och mamma var så taggade på att testa den. Hungriga var vi också!!! Men dessvärre fanns ju den bara på lunchmenyn så vi fick testa lite annat smått och gott istället och så får väl jag helt enkelt gå dit en annan dag och testa burgaren. För den ska tydligen smaka EXAKT som en vanlig hamburgare. Alltså så exakt att du blir lite orolig för om den verkligen är vegansk eller inte haha. Spännande va?

(På bilden ser ni spicy chickpeas och rostad potatis med tryffel och parmesan) Hello heaven!

Hade på mig kollektionen från topp till tå (under koftan) Denna klänningen är sååååå BOMB! Ni kommer älska den.

Servitören sa dock att stället är bättre under middag. Varför vet jag inte men det var väldigt mycket folk och nära att vi inte fick något bord då hela stället var fullbokat (en måndagkväll) så ja väldigt poppis!

Avslutade kvällen tidigt (närmare bestämt kl 21.30) med nagellacksmålning i sängen..

Och morgonen därefter vaknade vi pigga och sugna på frukost. Så då sprang mamma bort till Ralphs (en matbutik här i USA) och köpte med sig lite gott som vi dukade upp på rummet vid balkongen.

Frukost är verkligen bästa målet på dagen!

Sedan spenderade vi några timmar vid poolen. Och då kom även den här donnan förbi en sväng innan hon var tvungen att flyga hem igen. Det var mysigt. Gillar verkligen Awa, så kul och så duktig. Är ju typ hennes största fan. Älskar hennes musik och fick lyssna på några hon hade suttit i studion och skrivit här i LA som jag ÄLSKADE.

Resten av tiden vid poolen funderade jag på hur det kommer bli nu när mamma åkt. Men kom fram till att det kommer bli nyttigt och bra för mig. Trots att det varit väldigt skönt att hon varit här nu dessa veckorna och hjälpt mig med allt. Alltså ALLT. När jag vinkade henne hejdå så försökte jag spela rätt obrydd men sanningen är att när jag gick tillbaka in i igen så kom några tårar och så kände jag mig ensam och lite tom. Men nu känns det bättre. Är hos en kompis.

21 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Mia

  |

  Alltså du har så mycket mer än alla och ändå är du inte glad. Ger allt du har till barnen i Afrika t.e.x för det verka inte göra dig glad iaf:)

  Reply

  • Caroline

   |

   Som svar till ”Mia”. Det spelar ingen roll hur mycket man har, man kan fortfarande vara ledsen ändå. Om man nu skulle ha mer än alla andra, ska man då behöva dölja att man mår dåligt? Man ska inte jämföra någons liv med någon annans, mår man dåligt så mår man dåligt. Det är det som kallas psykisk ohälsa.

   Reply

  • Jennifer

   |

   Mia – FYFAN vilken vidrig kommentar. Att må dåligt psykiskt är ingenting som mäts i pengar. Om du är så bitter kan du väl skippa gå in på bloggen? Eller skippa att kommentera? Jag förstår verkligen inte hur fucking svårt det kan vara. Det kan inte komma EN ENDA bra sak ur din kommentar – i bästa fall bryr sig inte Hanna, i värsta fall tar hon åt sig och blir jätteledsen. Oavsett kommer ingenting bli bättre så varför kommentera? Snälla ge mig en vettig anledning till varför, på riktigt, jag undrar! Herregud

   Reply

  • ISA

   |

   Så otroligt oskönt beteende att du tar dig friheten att bestämma vem som har rätt/inte rätt att vara ledsen eller må dåligt Mia.

   Reply

 • Emelia

  |

  Vart är bikinin du har på dig ifrån? Superfin!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler