Har redan spenderat en hel månad här borta

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Blazer dress här (klick!)

Den månaden jag har varit här har verkligen flugit förbi och varit helt annorlunda än jag trodde att den skulle vara innan jag åkte hit. För som jag sagt tidigare så hade jag nog föreställningen utav att jag skulle vara väldigt mycket out and about för att lära känna folk, springa runt på alla olika slags tillställningar jag blev bjuden på, vara ute och äta sena middagar etc men det har ju blivit allt annat än det.

Jag har ätit middag klockan sex. Längtat till att få se nya avsnitt av Bonde Söker Fru, gått och lagt mig vid nio, planerat och försökt vara one step a head (något jag varit ganska dålig på innan) m.m

Min kappa hittar ni här (klick!)

Och vet ni vad? I onsdags var första kvällen jag var ute och käkade middag, på restaurang, på hela den här månaden jag varit här. För innan har jag sjukt nog inte ens haft suget att gå ut och äta middag (jag ÄLSKAR ju det?!?). Men nä sen jag kom hit har jag bara velat äta hemmalagat, gå och lägga mig tidigt och vakna upp pigg och fräsch. Jag har liksom varken haft ork eller sug.

Men i onsdags när jag gjorde mig fin och gav mig iväg så kändes det så bra och kul. Och jag uppskattade verkligen den middagen. Och den kvällen. Vi käkade på Ocean Prime som ligger ett stenkast ifrån där jag bor. De ligger så mysigt och det finns mycket bra fisk och skaldjur roch kött där. Så vi åt fisk, sushi och skaldjur och så drack jag lite, jättelite bubbel.

Min klänning är ifrån min kommande PARTY COLLECTION!!!!

Gårdagen fortsatte lite i samma spår för då var jag och mamma på LA’s kanske bästa rooftop just nu och unnade oss ett varsitt glas (eller ja jag drack faktiskt alkoholfritt och det var inte så gott så mamma drack upp bådas drinkar haha).

Waldorf Astoria var vi på. Har längtat efter att gå dit då jag hört så mycket bra om det redan sedan sist jag var här (i April). Och det levde upp till förväntningarna. Men oj vilka dyra drinkar. Vi betalade 600 spänn för dessa två. Men jag antar att man betalar för utsikten och lite upplevelsen med. Och jag kommer ju gå dit igen haha.

Min härliga ljusrosa träningsjacka hittar ni här (klick!)

En annan grej jag gjort sedan vi sist sågs är givetvis att hikea haha. Men denna gången med min kompis Nadia hemifrån Stockholm. Hon är här i två veckor så ska givetvis passa på att umgås lite med henne. Hon är verkligen en frisk fläkt. Vill alltid hitta på en massa skoj och har alltid och ger alltid så mycket energi. Love her!

Vi hikade upp till Hollywoodskylten.

Bästa hiken är den när man börjar från Canyon Dr!!! Den blir ca 11 km. Men det är det värt med tanke på den fina utsikten man får som belöning. Solen kikade fram så fort vi kom upp också så ljuset blev jättefint från ovan som ni ser på bilden.

Och efteråt så åkte vi till Santa Monica och åt en varsin Acai bowl på The Hive. De hade en massa olika roliga och bra bowls men vi tog en grön, en vanlig acai och en protein acai. Kan faktiskt inte avgöra vilken jag gillade bäst men jag älskade bepollen fröna på Nadias. Att toppa sin acai bowl eller sina rawfoodbollar med bepollen är typ det godaste jag vet.

Min tröja hittar ni här (klick!)

Jag har som ni säkert märkt vid det här laget verkligen gått och förälskat mig i acai bowls eller bowls överlag. Det är liksom lätt, fräscht och så himla himla gott. Sen är ju jag en sucker för att äta frukost till lunch också trots att det inte är så bra, så det passar ju mig som fisken i vattnet det här med acai bowls.

Nu har jag precis tränat med min PT här borta. Träning är så meditativt för mig och gör mig så glad, stark och pigg. Så är så glad att jag har motivation och energi att hålla igång den.

Skjorta här (klick!)

Och nu sitter jag och jobbar. Måste skicka in final designs för NA-KD och så har jag en annan designgrej på gång med som jag måste ta några beslut kring. Ikväll ska jag faktiskt också iväg på lite äventyr men vad jag ska göra får ni se imorgon!

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Victoria

  |

  Jag tycker alltid att du har så fina träningskläder! Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om dina favoriter just nu? Det vore underbart!

  Reply

 • Elisabeth

  |

  Hanna när släpps dina ursnygga stickade tröjor? 😍

  Reply

 • Denise

  |

  Hur är det med dig nu med tanke på branden?

  Reply

 • Mimmi

  |

  Länken till den gröna tröjan du hade på dig när du åt Acai Bowls funkar inte och den var svinsnygg!!!? Vart var den ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ska funka nu!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler