Det finns en stor del av mitt liv som jag inte riktigt delar med mig av…

Sent igårkväll när jag gick bort till Urth Caffe här i Beverly Hills med en kompis för att sitta och jobba och spåna på lite ideér, så slog det mig att jag varken skriver eller visar upp på någon utav mina sociala kanaler hur mycket tid jag faktiskt lägger ner på jobb.

Pratade sedan med en annan kompis som sa ”men Hanna, du behöver inte bevisa för någon att du jobbar, och jobbar MYCKET. För det förstår dom som är inom branschen” Men så tänkte jag att snarare NI, mina bloggisar kanske hade tyckt att det hade varit roligt att se lite mer jobb här i bloggen? Hur vi tar fram kollektionerna jag designar? Hur processen för det t.ex. ser ut? Eller hur en typsik jobb-dag ser ut för mig etc. Vad tycker ni? Vill ni se mer sådant? Eller tycker ni att det är roligare att se de andra tårtbitarna av mitt liv här i bloggen?

Let me know…

112 gillar

Kommentarer (20)

 • Sarah

  |

  Jättegärna! Jag tycker det låter väldigt intressant att få veta mer om jobbet, hur dina arbetsdagar ser ut, hur ni tar fram kollektionerna osv osv 🙂

  Reply

 • e

  |

  Har sagt flera gånger att du saknar löwengrip-drivet här på bloggen, för nu får man bara bilden utav att du glider runt och fikar med kompisar om dagarna vilket känns ganska skevt att läsa om. Skulle vara väldigt roligt om du delade av dig om mera jobb och projekt, kanske tips på att va produktiv?

  Reply

 • Maja

  |

  Jaaa vilken roligt ide! jag är super sugen på att se hur det ser ut när du tar fram dina kollektioner. från skiss till färdiga plagg! Kram

  Reply

 • Lici

  |

  Nä tycker det låter tråkigt
  Dessutom vill jag tillägga att varför du mår skit kan bero på att du inte passa som en influencer? Tycker att du inte verka klara av det och därför kanske bodde lägga ner det och satsa på ett annat jobb som städerska eller något.

  Reply

  • Ellen

   |

   Man kan må dåligt oavsett vad man har för yrke eller var man är i livet. Lämna den negativa energin här utanför!! Hanna mår dåligt och det ska hon inte behöva ta skit för!!

   Reply

  • Mimmi

   |

   Tycker inte att du verkar klara av att bete dig som en människa, men det är ingen som säger åt dig att lägga ner det och satsa på något annat eller hur?

   Reply

 • Josefine

  |

  Jaaaa, helt klart!!

  Reply

 • Deea

  |

  Det låter fruktansvärt tråkigt! Eftersom du komma aldrig kunna lyckas som Blondinbella, Kenza och Janni t.ex. Jag tycker att Lici har skrivit bra, att du inte passa som influenser! Testa att blir sekreterare på ett företag eller något:)

  Reply

 • Fanny

  |

  Jaa det vore intressant att läsa om, men jag tycker du borde rannsaka dig själv Hanna! Som någon nämnde i en kommentar ovan så kanske du inte passar som influencer? Även om den kommentaren var väldigt spydigt skriven så verkar det som att du blir stressad av att leva det livet du gör. Du är otroligt duktig på det du gör, men om det gör så att det mår dåligt så är det absolut inte värt det! Herregud folk byter karriärer hur som helst nu för tiden, du kanske skulle må bättre av ett jobb med lite rutiner? Där du kan lägga jobbet åt sidan och gå hem från dagen och verkligen vara LEDIG.

  Reply

 • Paulina

  |

  Jaa! Det hade varit superroligt om du tog upp mer jobb 😀

  Reply

 • Cassie

  |

  Det hade varit så kul att se! 🙂

  Reply

 • Nina

  |

  Ja! Det är ju en stor del av ditt liv så klart det skulle vara kul och intressant att läsa om! Tror inte majoriteten vet hur det går till och hur mycket jobb man måste lägga ner för att skapa en kollektion tex så vore kul med en inblick, även gällande samarbeten osv.
  Måste även tillägga att du är så sjukt lik din mamma på vissa bilder, typ den här!! Och det är ju verkligen en komplimang då din mamma är så jäkla snygg!

  Reply

 • Sofiealfrida

  |

  Älskar att få så mycket insyn som möjligt!! Och det är väl toppen att visa hur mycket jobb du faktiskt lägger ner på allt!! Jag inspireras av att läsa om powerkvinnor som jobbar arslet av sig så att säga hehe!! You go girl

  Reply

 • Isabell

  |

  Det hade varit jättekul att läsa om! Och jag tycker visst du passar som influenser, och då alla bloggar är så olika och bra på olika saker så går det inte att jämföra bloggarna med varandra som vissa innan mig gjort. Du gör din grej jättebra Hanna, fortsätt så ❤

  Reply

  • Isabell

   |

   Och att tillägga, alla kan bli stressade av sitt jobb ibland, oavsett vad man jobbar som. Det behöver inte alltid betyda att man jobbar med fel sak!

   Reply

 • Camilla

  |

  Nä det skulle inte intressera mig alls.
  Tycker du ska växa upp. Att bry sig om hur många likes man får bevisa att du fortfarande är i tonåren. Det är SUPER fjantigt. Och så springer du iväg till LA…som om inte dina problem följer med dig. Man kan inte springa iväg från ens problem lilla vän.

  Reply

 • Olivia

  |

  Om influencerlivet får dig att må så dåligt kanske du borde utbilda dig eller skaffa en riktigt jobb.

  Reply

 • Kajsa

  |

  Ja det hade varit ashäftigt att se! Allt sånt som händer bakom kameran eller som du kanske inte anser är ”bloggbart” hade varit kul. Typ hur ni hittar locations för OOTH, bakom kameran. Kanske redigeringstips…mm! 🙂

  Reply

 • Andrea

  |

  Tycker det låter jättekul att få veta mer om hur du jobbar och allt runt om 😀

  Reply

 • Johanna Davidsson

  |

  Mer sånt! 😊

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler