Festklänningar och vinterjackor

Inlägget är ett betalt samarbete och innehåller reklam för Bubbleroom

I det här inlägget tänkte visa upp tre party klänningar och två snygga jackor. Har även en rabattkod till er. Den är ”HANNA” och den ger er 10% och fri frakt på allt på Bubbleroom. Get ready!!!

Vi börjar med den här snygga bodycon klänningen (klick!). Som inte bara är skitsnygg utan också sitter som smäck och tajtar till precis där man vill att det ska tajta till etc. Älskar sådana här bodycon klänningar. Det är verkligen livet. Så snygg till nyår, julfesten med jobbet eller julbordet med släkten.

Jag matchade den till ett par enkla sock boots!

Sen kommer en jacka i lack (klick!) och det jag tänkte på när jag såg denna var: Skidåkning och promenader! Och det är precis då jag kommer att använda den. Jag ska faktiskt kanske till Aspen medan jag är här i USA och då kommer den garanterat att få följa med.

Den är även snygg att ha på sig när man går till gymmet!

Snygga detaljer!

Och det kanske bästa…

Bältet som man kan ha i midjan…. Hur snyggt?

Gillar allt med den här jackan! Och förstå hur snygg till ett par svarta mattare skidbyxor i backen och ett par svarta stora skidglasögon. Nääää, jag dör!!!!!

Vill du köra något mer glittrigt till julfesten?

This dress (click!) got you covered!

Denna glittrar väldigt fint och är finare in real life till och med än dessa bilderna tycker jag! Det är nice att den är lite rouched och överlappande i midjan också precis under bysten.

Och den ska ju egentligen sitta med ärmarna uppe men jag tyckte de var snyggt att lägga ner dom lite så på axeln. Det är alltid roligt att experimentera med storlekar och med olika sätt att använda samma plagg på. De blir ju en helt annan klänning med axeln nere såhär.

Nästa jacka jag vill visa er är denna godingen. Camouflage och teddy (klick!) kombinationen är något jag faller för pladask. Har en liknande kappa sedan innan och har använt den flitigt just för att jag älskar den kombon.

Sjukt snyggt att matcha teddy till lack också eftersom att det blir sådana kontraster för mysigt och hårt. Så det är ett annat litet styling tips.

Vad tycker ni om denna? Är det inte mysigt att den har en luva också som man kan krypa in i nu när kylan smyger sig på sakta men säkert där hemma i Sverige.

En annan glitterpärla är den här fina (klick!) som är öppen i ryggen. Den sitter så fint över rumpan och kroppen och jag älskar att den är sådär perfekt öppen i ryggen också. Inte för låg och inte för hög.

Denna blev helt klart en stor favorit hos mig!

Och så här ser den ut framifrån…

Och ja, det var allt för mig. Hoppas ni blev lite inspirerande och glöm inte bort att koden ”HANNA” ger er 10% på allt på Bubbleroom samt fri frakt.

9 gillar

Kommentarer (1)

  • Hilda

    |

    Hej Hanna! Vad har du för storlek i lackjackan? 🙂 36 eller 38?

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler