Nudlar, jordnötter och hot sauce recept

Alright! Igår åt vi en sån god middag som ni bara måste testa. Vegansk och med en massa smaker dessutom. Hittade receptet hos fina, inspirerande och härliga Edita som driver Foodjunkie som jag har börjat gå in på när jag känner att jag behöver lite inspiration till matlagning. Tycker hon har mängder med bra, nyttiga och enkla recept på sin blogg.

Det enda du behöver är att koka dina favoritnudlar och sedan toppa med valfria grönsaker, frön och nötter. Vi toppade med korianer, avokado, mango, jordnötter, massor utav riven ingefära, gurka, lime och rostade sesamfrön och sen så smaksatte vi med lite hot sauce och tamari soya. Så sjukt gott och så himla enkelt, snabbt och lätttillagat.

19 gillar

Kommentarer (5)

 • Frida

  |

  Du snakket om en glow oil til kropp og ansikt på Instagram story for en stund siden, hvilken var det? Så sugen på en olje som gir fin glød til hele kroppen ✨ Love love!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej Frida!

   Den jag pratade om var bara till ansiktet men ska lägga in den!

   Reply

 • Annica

  |

  Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra. Jag undrar vad du har använt för färg på väggarna i ditt sovrum, tycker att det ser så mysigt ut där!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag tror att det står i mitt inlägg “allt du vill veta om min lägenhet” googla på det så kommer det upp!

   Reply

 • Cassandra

  |

  Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg igen på bloggen om att hitta en resekompis? Skulle vara super uppskattad för tror många vill resa nu till vintern?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler