Sunkissed och lättirriterad

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Sunnies here (click!) – Denims here (click!) – Top here (click!) – Bag Crossbody

La precis upp den här bilden på Instagram och eftersom att jag fick så mycket frågor kring vart det jag har på mig är ifrån så tänkte jag att jag lägger in det här på bloggen också så att alla kan ta del av det. Jag har börjat uppskatta basic pieces mer och mer på senare. Hur enkelt och hur snyggt det faktiskt är med bara ett par jeans och en vit topp såhär. Inte sant?

Förutom den insikten så har jag varit ganska lättirriterad och bara tänkt negativt (vilket är så olikt mig…) de senaste två dagarna var på mamma sa något imorse till mig som fick mig att tänka om och tänka till lite…

”Försök att tänka hur härligt det är att du har möjligheten att vara här i tre månader. Att du har möjligheten att ta ett sådant här break från din vardag och att du får känna och se solljuset varje dag jämfört med dem hemma i Sverige som nu går mot mörkare, gråare och kallare tider. Uppskatta solen. Uppskatta klimatet och uppskatta att du har möjligheten att ge dig själv den här tiden”

Så det ska jag försöka tänka på idag.

25 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Siri

  |

  Hei Hanna! Har lest bloggen din i flere år. Ville bare si at det er veldig trist at du ikke har det så bra om dagen, man merker det på innleggene dine og jeg håper virkelig du får det bedre snart. Men – når det er sagt så må jeg også si at det er veldig fint/deilig å se at også influencere har dårligere perioder og ikke alltid er i godt humør. Jeg er så glad for at du er ærlig og deler med deg av også dette. Faktisk synes jeg bloggen din er enda bedre nå fordi du framstår mer ekte.

  Håper selvfølgelig at du er tilbake til den positive, sprudlende Hanna som har det BRA igjen. Mener så klart ikke at det er bra at du har det litt kjipt, håper du forsto poenget mitt.

  Ønsker deg alt godt! Klem fra Norge <3

  Reply

 • Filippa

  |

  Hej Hanna! Lyssnade precis på veckans podd och känner att jag vill kommentera angående att photoshoppa sina bilder. Blev lite förvånad över ert ställningstagande. Jag håller delvis med er, men jag tycker det är så fel att photoshoppa in sig själv främst för att hon han stjält någon annans bild och låtsas att det är hennes (fotografen har faktist copyright, upphovsrätt) och dels även för att denne influencer också aktivt försöker dölja det (=aktivt ljuger). Det vore en helt annan sak om hon skulle ha varit ärlig med saken från första början.

  Jag förstår även att ni tänker ur ert perspektiv, ni är inne i branschen, men för oss konsumenter och följare så är det inte lika tydligt med hur fake instagram uppenbarligen är. Influencers bygger sitt brand genom förtroende av sina följare och därför blir det problematiskt om man photoshoppar bilderna för mycket och inte är tydlig med det från första början. Jag tycker inte alls att följaren ska ha ansvar för hur en bild framstår. Det är endast uppladdaren (influencern) som skall bära ansvaret om influencern då vill fortsätta ha sina följares förtroende.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler