Snygga fashionabla skidkläder

Betalt samarbete för 8848 Altitude 

Jag frontade en skidklädeskampanj tillsammans med märket 8848 altitude tillsammans med Petra Tungården för några veckor sedan och nu kan ni äntligen köpa de snygga skidkläderna som vi fotades i. Med rabattkoden ”Hannaliciousx8848” får ni 15% på hela sortimentet mellan 25-28 oktober (söndag kl 23.59) också vilket är väldigt tacksamt eftersom att skidkläder är ganska så dyrt.

Vi kan börja med det här vita setet som blev en favorit i kollektionen men det är ju så jäkla snyggt att köra helvitt i backen. Det ser så himla lyx ut. Älskar det. Byxorna sitter as fint med (jag tog storlek 38 i dem men fotade i strl 36) 36:an satt tajt men fick fortfarande på mig dem men gillar att vara lite mer rörlig i backen. Jackan har jag storlek 36 i!

Next off är favoritbyxorna nr 1 i kollektionen vilket är dom här bruna (finns även i svart) med bälte och hög midja. De vita har också högre midja men dessa har HÖG midja vilket jag älskar. Jag använder ju bara byxor med hög midja. Sen gör bältet typ allt också. Så snyggt att bara köra underställströja och dom här byxorna med bältet på afterski. Även här kör jag storlek 38!

På tal om underställströjor så är det här min favorit från kollektionen. Så snygg! Här ser ni även byxorna fast i svart som är ett säkert kort för skidsäsongen. I tröjan har jag storlek 36 och i byxan 38!

Last but not least vill jag visa er den här fantastiska skidjackan som passar både de bruna, de svarta och de vita byxorna. Den är så fin i färgen. Även denna kör jag 36 i och den har en superfin päls luva och sitter tajt och snyggt markerat på kroppen.

Nu ser jag så mycket fram emot att åka på skidsemester med tjejerna! Det är så underskattat ärligt talat. En av de roligaste/ bästa resorna jag gjort är faktiskt Åre resan jag var på i våras med Lojsan, Moa Mattson och Elin Skoglund. Vi hade så roligt! Och så mysigt att dricka varm choklad i toppstugan, sitta vid tända brasan och mysa, gå ut och äta middag i en stickad tröja och jeans etc. Älskade det.

Go get your ski outfit med rabattkoden ”Hannaliciousx8848” som ger er 15% på hela sortimentet from idag till 28e okt (söndag kl 23.59) och lycka till i backen! (Det hade jag behövt sist i Åre haha)..

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (10)

 • Ronja Norlén

  |

  Det här är egentligen inte alls min stil på skidkläder, men jag tycker ändå det är coolt och snyggt och andra kan bära upp det så jäkla bra!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det finns massor av mer skidkläder på deras hemsida som kanske passar dig bättre i stilen, du får ju 15 % på allt på sajten.

   Reply

 • Emma

  |

  Så snyggt! Måste bara passa på att fråga, på din instastory samma dag som du fotade med 8848 la du upp en bild där du hade en brun/sand-färgad dunjacka från dem. Kan inte hitta den på deras hemsida? 🙁 Vet du om den kommer att komma till försäljning? Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja det är den som du ser längst ner i inlägget!!

   Reply

   • Emma

    |

    Är det?? Tyckte att den var mer ”bullig” och inte med någon päls? Men kanske tog fel! 🙂 Tack för svar!

    Reply

    • Hanna Friberg

     |

     Ja det är den!

     Reply

 • C

  |

  Hur är byxorna i längden? Är lika lång som dig och är rädd att de ska vara för långa!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Perfekta i längden!! Kolla min instastory när jag bär de vita byxorna och visar dem med video!

   Reply

 • Alidha

  |

  Vart kommer mössan ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Köpte den på Island

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler