Senaste dagarna + recept på jordgubbssalsa

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!) – Väska Crossbody – Solglasögon här (klick!)

Gillar allra helst att uppdatera er med bilder från en och samma dag men här kommer ett gäng som ni inte har sett ifrån den senaste veckan här i härliga, soliga Los Angeles.

Vi kan börja med den här på mig och Linn. När vi gjorde en längre hike som heter Los Liones. Den är inte speciellt tuff men den är längre.

Men belöningen när man kommer fram är så värt det.

Utsikt över hela L.A och speciellt kusten och Malibu.

En annan morgon, eller ja faktiskt igår morse så körde vi Runyon Canyon fast väldigt väldigt tidigt. Vi var där redan kvart över sex. Och det var så vackert när man kom upp högst upp på toppen i och med dimman och soluppgången. Men när man sedan började röra sig neråt så var det princip bara dimmigt vilket gjorde att man inte såg någonting.

Som jag skrev häromdagen så gjorde mamma en supergod jordgubbssalsa som tillbehör till lax till middag. Och här är receptet på den. Du behöver: Jordgubbar, koriander, lime, mozarella, paprika, sommarlök, rödlök, chili, salt och peppar. Sen är det bara att hacka allt och blanda ihop. Busenkelt, jättefräscht och supergott.

Solglasögon här (klick!)

Träffade en gammal tjejkompis från Norrköping som bor här och har gjort ett tag en snabbis på Melrose Ave. Men vi båda missade nog klädkoden. Jag kom i hiking gear och hon kom i klackar haha. Så roligt.

Igår påväg hem från Alfred Coffee med en kaffe med kokosmjölk. LIFE HACK! You’ve gotta try it. Det är sinnessjukt gott. Tack Maddy och Australien för att ni introducerat mig för detta för nu kan jag knappt leva utan det ärligt talat.

Och här är en lite bättre bild på outfiten. Tröjan och solisarna länkade jag överst i inlägget och byxorna och skorna finns på NA-KD.

Gjorde en matlagningsvideo till youtube häromdagen där vi lagar Sweet potato flatbread som jag hittade inspo för hos Ida Warg. Receptet kommer på min youtube kanal inom kort och ni måste testa det. Så himla gott blev det och jätteenkelt att göra också.

Sist men inte minst en beach bild från Malibu när vi låg och pressade någon timme eller två häromdagen. Det var riktigt härligt. Vädret är verkligen perfekt för stranden just nu.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler