Dagens highlight moment

(Bild från kvällshiken)

Först och främst TACK. Det kanske är som VM låten går att ”Vi svenskar är bäst när det gäller” för det var ni igår när ni gav mig all denna inspiration och alla dessa kommentarer om vad ni gärna vill att jag bloggar om vilket gjorde mig väldigt glad. Att ni tog er tiden och att ni gjorde det genomtänkt och bra. Så först vill jag bara säga tack för det!

Men nu var det inte det jag ville prata om utan jag ville berätta om mitt highlight moment igår som gjorde mig på så bra humör. Jag tror inte att jag är någon vane människa. För att göra samma sak dag ut och dag in ger mig ganska mycket ångest har jag märkt. Och det är princip det jag gjort här fram tills igår. Alltså samma sak dag ut och dag in. Förstå mig rätt. Jag älskar rutiner men jag måste spica upp det lite. Gå en annan kvällspromenad, se någon annan serie en kväll, umgås med någon vän, kanske ta en kaffe etc.

(När vi kom tillbaka från hiken)

Jag har en tjejkompis här som jag inte känner hur bra som helst men som jag ändå hängt med varje gång jag varit här senaste åren och bara av att gå en hike med henne igårkväll gjorde att jag fick så mycket energi. Och det bästa? Jag tänkte avboka för att jag kände mig så low och trött men jag satte på mig min envishet och gjorde det ändå. Och där och då kändes det som att jag äntligen kunde se ljuset i tunneln. För det kändes kul och efteråt kände jag mig inte dränerad och trött utan glad och full av endorfiner.

Och bara bättre blev det när vi tog Sunset (Sunset Blvd, en gata här i LA) hem och Pinks låt ”Try” kom på radion. But just because it burns, doesn’t mean you’re gonna die. You gotta get up and try, and try, and try

(Från middagen)

Och sen avslutade vi dagen med god middag!

Lax och jordgubbssalsa.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Josefin

    |

    Recept på middagen tack!! 😍😍

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler