Vad ska jag fokusera på här borta? Ni bestämmer…

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!)

Vad vill ni förresten att jag fokuserar på att blogga och skriva om här borta? Everyday life? Alltså vardagen här? Eller mer känslor och tankar och min inre resa? Eller mycket kläder/ outfits? LA tips för vad man bör se och göra här? Ska jag testa mycket restauranger eller kanske laga mycket egen mat och dela med mig av recept? Vill ni ha mycket youtube videos? Det vore toppen om ni kan ge mig lite inspo för vad ni vill se och följa med på.

29 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (48)

 • Lovisa

  |

  Massor av vloggar!! Och blogginlägg om vardagen i LA och recept 😍

  Reply

 • Frida

  |

  Tanker og kjensler om din inre reise, healthy recepts, vlogs fra LA

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   TACK <3

   Reply

 • Lucija

  |

  You tube videos
  De brukar vara så roliga 😊 kram

  Reply

 • Ida

  |

  Vloggar av everydaylife in LA med fokus på hälsa!

  Reply

 • Sarah

  |

  Vardagsvloggar och tankar/känslor❤️

  Reply

 • My

  |

  Everyday life, nyttiga recept, tankar och tips <3

  Reply

 • Malin

  |

  Everyday life och outfits 👏🏻😍

  Reply

 • Linnea

  |

  Härliga dags-snaps liksom om vad du gör om dagarna. Hur du mår och din personliga resa framåt ❤️ outfits , gärna enkla o healthy recept som man kan haka på hemma i swe när inspon tryter… älskar du blir mer och mer personlig igen efter att hängt med sen starten på bloggen. Gör din grej o de som känns bäst för dig!

  Reply

 • Olivia

  |

  Youtube, mellanmålsrecept, motivation till hälsa(mat/träna) stiltips/hacks, shopping du gjort(om du gör) som inte är press/sponsrat typ mat/smink/bra-att-ha-saker/underkläder 😀 träningstips för den som aldrig orkar/hinner/tycker det är tråkigt(hehe)

  Reply

 • tilda

  |

  updates om din inre resa!! tankar på hur kan man hitta tillbaka sin inre lycka om man som dig känner sig lite vilsen osv. men också vardagligt och videoformat e alltid kuuul <3

  Reply

 • Elinor

  |

  Hej Hanna! Först vill jag bara kommentera hur mycket bättre din blogg (o övriga sociala medier) har blivit på sistone. När jag började följa dig på instagram så intresserade din blogg mig inte mycket alls (tyckte mest det var dyra kläder och lyxmat/lyxresor). Men sen du började ifrågasätta just det så känns det som att din blogg blivit så mycket mer genuin och jag gillar att läsa det du skriver om! (Du skriver mer om känslor/tankar och allt är inte bara bra/lyx) Känner att det går att relatera till dig på ett helt annat sätt!

  Vill gärna se mer av det nu när du är i L.A, lite everyday life med mycket reflektion (får du hemlängtan, känner du dig någonsin liten i en så stor stad, hur vågar man ta steget att ”flytta” utomlands, etcetera). Sen tycker jag även att filmat material är så härligt att se, så gärna mycket videos.

  Du gör som du vill såklart men detta är vad jag personligen önskar se mer av ❤️

  Reply

 • Hanna

  |

  Tankar om din inre resa, dela med om insikter och kanske även tips! Och gärna veva in det i ditt everyday life med någon outfit och käk<3 Kanske i en vlogg hihi, YOU GO GIRL!

  Reply

 • Sofie

  |

  Du ska helt klart blogga om dina känslor & din inre resa eftersom det är därför du är där. Du är säkert en förebild för många som själva är i någon slags inre kris och som känner stöttning av att läsa de du skriver.
  Jag tycker att du ska försöka fokusera på dig själv och vad du vill göra, kanske hitta en ny hobby eller gå en kurs i något? Laga mat, kanske göra något för de som är less fortunate? När man är lite i ”kris” i sitt egna mående och sin egna mening i det man gör så kan det ibland göra mycket för en ifall man lägger fokus på andra för en stund!
  Om du gör något för dig och ditt egna mående, och dokumenterar det (bloggar/vloggar) så kommer vi läsare tycka det är kul just eftersom det kommer vara Äkta. Du kommer tycka det är kul och då kommer vi också det!
  Jag hoppas att denna resa kommer göra så du mår så bra som du kan igen, men istället för att försöka se det som att du ska ”hitta tillbaka” till dig själv så se det som en period i ditt liv som är lite mindre lätt bara, men att du kommer lära dig så mycket om dig själv och om vad som är viktigt för dig!
  You go girl, sträck på dig och klappa dig på axeln och bara andas. Du är ung men har kommit så fruktansvärt långt redan nu! Du behöver inte stressa och vilja vara fram i tiden när du känner dig helt 100% igen, det är helt okej att vara just där du är just nu!

  Reply

 • Jessica

  |

  Vill läsa om dina tankar och känslor, personliga blogginlägg där man får lära känna dig och höra hur du tänker kring saker! Mycket vloggar, recept och allt som har med hälsa att göra!

  Reply

 • Jolina

  |

  YOUTUBE!! Långa vloggar med skönhetstips, GRWM! Men helst av allt vloggar, du lägger upp alldeles för sällan på youtube ❤️ kram!

  Reply

 • Alise

  |

  Känslor!!

  Reply

 • Therese

  |

  Hej! Jag tycker att du ska göra precis det du känner för att göra varje dag, inte tänka en sekund på vad du hade önskat att vi läsare vill se utan att just DU gör det du vill för att DU ska må bra, vi kommer läsa oavsett! 😀

  Reply

 • Frida

  |

  Youtube, outfits och everyday life!!!
  Du är grym!

  Reply

 • Frida

  |

  Youtube, outfits och everyday life!!!
  You go girl!

  Reply

 • Sofia

  |

  Hanna. Du är fantastisk! Men vad vill DU göra? När man gör det man faktiskt vill göra och själv tycker är kul som det blir som bäst. Materialet som du tycker är roligt att göra kommer att lysa igenom vilket gör det mycket roligare att läsa.

  Du har själv förklarat att du är lite vilsen (det är vi alla ibland 🙈), så dela gärna med dig av det!

  Reply

 • Sarah

  |

  Vloggar, restauranger och känslor

  Reply

 • Sandra

  |

  Din inre resa och everyday-life vore grymt!

  Skulle dock önska att du gjorde ett inlägg om party-outfits tips.. har panik. Är bjuden på allt från halloweenfest, 25-års fest och snart kommer jul/nyår. Vore såååå grymt om du kunde lägga ut lite party-inspo. Nya och gamla outfits 😍❤️❤️

  Reply

 • Vera

  |

  Hejsan Hanna! Jag vet känslan av att inte riktigt veta vad man vill, vart man är och hur man mår, den är inte rolig alls…. Men får att komma till banan igen brukar jag alltid ge mig själv utmaningar. Det kan vara allt ifrån att jag ska promenera varje morgon eller skriva ner tre positiva saker om sig själv eller prova nya saker helt enkelt! Det hade nog varit roligt att följa om du gjorde några utmaningar som du analyserar och berättar om hur det gick! Lite svårt att förklara men man brukar komma i underfund med vad man gillar och vem man är❤️ Hoppas du kommer på banan snart men tycker det är modigt och duktigt av dig att dela med dig av dina dippar också. Puss och kram

  Reply

 • H

  |

  En mix av alt!!! Spesielt everyday life, outfits og tips!!!

  Reply

 • Sofie

  |

  En massa Youtube videos 😊

  Reply

 • Lisa Bakkland

  |

  Du är så fantastisk Hanna, så positiv och jag får så mycket energi från att följa dig! Jag bor och pluggar i Santa Barbara sedan 2 år och älskar LA! Så vloggar och tips på alt från restauranger, till ställen och affärer är kul, samt hur du mår och din vardag! <3 Stora kramar!

  Reply

 • Malin

  |

  Jag vill höra om din inre resa, känslor och tankar och recept! Testade ett recept du och maddy hade lagat, couscousblandningen med grönkål,batat, gul lök o.s.v. Den var maagisk

  Reply

 • Malin

  |

  Jag är väldigt intresserad av din inre resa för jah genomgår själv en tuff period just nu.

  Reply

 • A

  |

  Tankar och inre resa helt klart!! Outfits osv har exakt ALLA andra influencers vilket man numera bara bläddrar förbi. Blivit lite overload gällande sånt. Självklart kan det också vara lite inspirerande, men långt ifrån lika inspirerande som något som når en på en djupare nivå, inte sant? I slutet av dagen så ligger man ändå där i sin säng, utan sin inspirerande outfit på sig, men med alla tankar kvar i huvudet. Everyday life, recept osv är också ett kul tillägg såklart. Dina vloggar är superhärliga! <3

  Reply

 • Malin

  |

  Framförallt din inre resa och dina känslor sen typ vardagsliv

  Reply

 • Sofia

  |

  Tankar, känslor och livet i LA! Kram

  Reply

 • Stina

  |

  Dina vloggar är så bra!!
  Det är kul att följa din vardag och tips på maträtter/restauranger, även outfits.
  Du är grym!

  Reply

 • Sara

  |

  Jag har VÄRLDENS bästa ide, dina följare får ge dig en utmaning rörande ditt dejtingliv!
  Du kan ha en kategori för detta och så måste du våga göra det vi säger, tex:
  ”Du måste ha ditt nummer skrivet på en lapp som du ska ge till den snygga killen på kaffet du älskar ;)” förstår du?

  Då får du utmanas lite och vem vet va som kommer på köpet? kanske en flört eller livskärlek.
  Jag har gjort detta med mina vänner och de känns fantastiskt att ha ”makten” i sina händer för en gång skull (även om vi ironiskt sätt faktiskt har makten över dig.. hahah).

  Reply

 • Johanna

  |

  Hej Hanna,

  Jag tycker du ska skriva det som du mår bäst av den dagen, om det är en hike som du tyckte var nice skriv om den, om det är en restaurang som du vill tipsa om skriv om den eller om det är en outfitbild du är nöjd med skriv om den. Jag tycker inte det handlar om speciella grejer du skriver om utan blandningen och eftersom du genomgår en inre resa eller vad man ska säga så kommer det ju påverka vad du gör och känner för att göra varje dag så skriv liksom om det. Hoppas detta inte blev för rörig nu 😛

  Reply

 • Sofia

  |

  Everyday life, tankar och känslor, och egen mat!

  Reply

 • Mia

  |

  Ärligt så tror jag du verkligen behöver noll press från oss läsare och dig själv, för att du ska få vila kropp och hjärna lite ett tag, hitta det du tycker är kul igen och förhoppningsvis längta efter att göra mer avancerade outfits och fotograferingar igen och allt sånt. Förstår du hur jag menar? Att du inte riktigt har en plan men växlar mellan det du gav förslag på ovan, blir det middagsrecept två dagar i rad så får det bli det för det var det du tyckte var kul att göra. Skriv lite om tankar/känslor. Guides tar väl väldigt lång tid att skriva? Om du nu vill skriva såna så skriv under en längre tid utan press på när de ska upp på bloggen.
  Jag tycker allt du skrev lät kul och skulle läsa vad som <3 Så mitt tips är att skriva inlägg som du känner för, utan strängt schema på när vissa inlägg ska upp. Men sen är det alltid bra med rutiner i livet såklart ändå, så du äter fasta tider, tar dig ut ur huset även när din mamma åkt hem och tar hand om dig själv.

  Du reser och gör så mycket kul saker annars så känn ingen press att ge oss massa resturangguides bara för att du är i "coola LA". Ta hand om dig själv <3

  Reply

 • Julia

  |

  Recept!!

  Reply

 • Moa

  |

  Restauranger! Alla sorter!

  Reply

 • Annie

  |

  Recept, outfitbilder och din vardag är roligt att läsa om! Sedan så älskar jag ju dina Youtubevideos, där man får hänga med i ditt liv! <3

  Reply

 • Rebecka

  |

  Åh, jag hade gärna velat läsa mer om din inre resa och tankarna du stöter på! Jag hade älskat att höra mer om tankar som du stöter på om livet, ifrågasättningar, saker du lär dig om dig själv under resans gång.. osv. Älskar dina personliga inlägg. Älskar din blogg!!!

  Reply

 • Sofia

  |

  Håller med många ovanstående, du kan inte leva ditt liv efter vad som skapar bra content till bloggen, det måste gå åt andra hållet. Många började nog läsa din blogg för att de blev inspirerade av Hanna som vågade kastade sig in i äventyr efter äventyr: bo i Australien, au pair i Dubai och jorden runt resa med Anna och Olivia. Men livet går i olika perioder, nu kanske nästa steg är att rota sig någonstans och skapa mening där, inte se saker som så temporära, skaffa ett kontor som du pratade om och skapa en vardag som du gillar, där du hittar mening, kanske mer jobba bakom än framför och med kollegor. Fokusera på det som gör som dig glad, lycklig och känns meningsfullt, det känns lite som du tappat det men hoppas att du förstår vad som är viktigt i och med den här resan och sedan vågar gör Stockholm, eller den plats du kallar hem, lite mer permanent om det är det du vill. Lycka till Hanna!

  Reply

 • Lina

  |

  Älskar dina vloggar så mer sånt!!

  Reply

 • Hanna

  |

  Vardagen helt klart!! Att man får följa med genom dagen kanske genom mobilkameran det är ju lättast. Men jobba inte för mycket se till att njuta och vara i nuet också. Kram!! 💕

  Reply

 • Victoria

  |

  Jag skulle jättegärna vilja se en blandning av allt set du skrev! Personligen föredrar jag att läsa om dina tankar, känslor och din inre resa. Hoppas du känner att du får tillbaka till livsglädje och energi! Kram

  Reply

 • Linnéa

  |

  Vloggar! Älskar dina vloggar och blir såå glad av dem! Kram

  Reply

 • Sofia

  |

  Vloggar framförallt, jag tycker dina är grymma!
  Och Hannas tankar och vardagsliv.

  personligen är jag trött på outfits och sponsrade inlägg om typ mobilskal. Det bläddrar jag bara förbi. Det känns som det har blivit mättat , när man ser det överallt. På alla bloggar och andra sociala medier. Jag förstår såklart att spons ger inkomst men det vore kul med nåt annorlunda som inte 1000 andra influencers har. När man tex ser reklam och rabattkoder för mobilskal typ 8 gånger på en vecka så blir man bara trött och motsatsen till köpsugen.

  Reply

 • charlottelinden.se

  |

  Din inre resa och dina tankar, utan tvekan! Som Sofia skriver här ovanför så är jag också väldigt trött på outfit- och reklaminlägg. Det känns i många fall som att det räcker att klicka sig in på en stor blogg då eftersom i stort sätt samtliga ser exakt likadana ut. Men när det kommer till personliga inlägg blir det genast intressant och genuint 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler