Lägesupdate från LA!

Hej hörrni! Hoppas ni haft en fin helg. Min har varit rätt långtråkig och jag börjar känna mig riktigt trött på att vara trött. Nu är det visserligen sista dagen på penicillin-kuren idag och den kan ju göra en trött och utmattad. Men det känns som att det inte bara är antibiotikan som gör mig trött. Utan som att kroppen och hjärtan också är trött. Jag knappt orkar eller vill göra något. Hade jag inte haft mamma här hade jag nog inte tagit mig ut och rört mig såhär varje dag som jag gjort nu. Och det är jag sjukt tacksam för att jag gör, för det får mig att må så jävla bra och känna mig duktig. Och det är viktigt att känna sig duktig! Oavsett hur mycket jag har att göra eller hur trött jag är så har jag lärt mig är att prioritera träning typ är det viktigaste av allt för mig.

Men förutom den här tröttheten så mår jag bra. Jag kan inte påstå att jag har speciellt kul eller roligt här borta än. Att jag vaknar upp varje morgon förväntansfull över vad som ska hända under dagen. Utan det är mer, jag vill bara att den här dagen ska ta slut, att den här veckan, kanske t.om veckorna ska vara över så att jag kan komma tillbaka till mitt bästa jag. Jag vill spola fram tiden. Få tillbaka min energi, min härliga sprudlats livsglädje och inte känna att allt jag gör är jobbigt utan kul! Jag märker absolut att jag är på god väg. Att jag vissa stunder verkligen känner det där igen. Men de är få och de måste bli fler!

Just nu finns det engentligen två stunder under dagen som jag älskar och längtar till. Den ena är frukost och den andra är när man kommer upp till toppen/ the finale av hiken man gör. Just nu är det dom stunderna jag uppskattar allra mest. Resten tar jag mig mest bara igenom för att jag måste.

Det känns lite som att jag bara ordbajsar nu och som att ni inte fattar någonting. Men så här är och känns livet just nu och jag vill att ni om några också ska veta det för på Instagram ser det nog kanske ut som vanligt.

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (9)

 • Natalie

  |

  Hey!! I love your blogg and your style!! May I ask where is that dress from and your black bikinis that you were wearing in your insta story? xx

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Dress is from Zara and bikini River Island! <3

   Reply

 • Anna

  |

  Ditt bästa inlägg någonsin ❤️

  Reply

  • a

   |

   Håller verkligen med! Äntligen ett vettigt inlägg.

   Reply

 • Tilda

  |

  Känner igen mig så oerhört mycket i det du skriver, inte minst idag då jag brutit ihop totalt för att jag orkar inte vara så trött. Jag önskar också att man kunde spola fram tiden, samtidigt som det skrämmer mig då jag inte vet om jag någonsin kommer komma ur det här. Blir glad för din skull att du lyckats börja din inre resa, jag är inte riktigt där än… Tack för all inspo du ger, kram!<3

  Reply

 • Sanna

  |

  Det låter som att du är utbränd/deprimerad. Det skulle kanske vara bra och passa in i ditt soul searchande att börja terapi? Tror du kan få ut otroligt mkt av det. Lycka till och ta hand om dig x

  Reply

 • L

  |

  <3 du e grym keep going!!

  Reply

 • Felicia

  |

  Vart kommer klänningen ifrån? Finns den kvar i butik, eller köpte du den för länge sedan?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Klänningen kommer ifrån River Island!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler