L.A. outfits

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Hallå ladies!

Tänkte dela med mig av en härlig rabattkod hos Nelly som ger er hela 25% rabatt på alla NLY Brands som inte är på REA nu under helgen. Härligt va? Koden är ”HANNALICIOUS25”och är perfekt att använda för att uppdatera höstgarderoben tänker jag! Inte sant? Gillar ni min snygga kappa? Jajamensan, den kan ni hitta här (klick!).

Jackan kan ni tyvärr ej handla på rabattkoden då den är ifrån ett externt märke och inte Nellys egna brand men hallå vad gör det? Den är sååååå fin. Som jag sa häromdagen. En kappa i en annan färg än svart är VIKTIGT för att liva upp outfiten.

Klackarna hittar ni här (klick!) och det är mina absoluta favoritklackar just nu då de är så himla sköna. Men måste beställa en uppdaterad version av denna simpla boot klacken i lack som finns här (klick!). Bältet hittar ni även här (klick!).

Här (klick!) har ni en ur snygg body som livar upp de svarta jeansen eller kostymbyxan nu till vintern för alla dess festligheter. Ett måste i garderoben om du frågar mig! Tyvärr inte den heller ett NLY brand men hade inte så många NLY brands med mig till L.A så det får bli vad det blir med inspirationen här haha.

Last but not least the hottest boots on earth här (klick!). De är JÄTTESKÖNA!!! De ser ut som ett par tweedade boots från Chanel och de kostar bara 599kr istället för 799kr med min rabattkod. Hallå, vad väntar ni på? Dessa måste köpas hem direkt. Ni kommer inte ångra er en sekund.

Och den stickade off shoulder klänningen finner ni här (klick!)

6 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Ida

  |

  Alltså dina outfits🤮🤦🏻‍♀️

  Reply

 • m

  |

  Fina plagg! Det här är verkligen inte menat som någon hård kritik, tänker mer att du kan vara intresserad med tanke på att du skrev ett inlägg för bara ett par dagar sedan där du funderade kring om influensers bidrar till konsumtionshets..? Att du i det här inlägget skriver ”Hallå, vad väntar ni på? Dessa måste köpas hem direkt. Ni kommer inte ångra er en sekund” är liksom exakt vad konsumtionshets är… Jag tror ingen av dina läsare BEHÖVER ett par tweedade boots, men vissa kommer säkert klicka hem dem ändå för att de känner att de VILL ha dem efter din uppmaning. Många kommer säkert känna att de MÅSTE köpa dem för att de ändå är på rea och när rabattkoden bara gäller en kort period osv… man hetsas liksom till att handla. Om du vill bidra till mindre konsumtionshets så är det nog precis sådana där formuleringar som du bör tänka igenom! Det går att bara visa upp plagg och skippa att verkligen gå all in för att få läsarna att köpa dem!

  Reply

  • maria

   |

   Håller verkligen med. Känns väldigt motsägelsefullt och måste gå att göra reklam utan att hetsa dina läsare till köp på det sättet.

   Reply

  • Felicia

   |

   Måste nog också instämma! Säger absolut inte att är fel att dela den här typen av inlägg som handlar om kläder MEN i förhållande till att du precis lyft konsumtionshets och sen skriva att det är VIKTIGT att ha en viss färg på jackan? Det blir motsägelsefullt. Det är viktigt att man inte fryser och att jackan tål vissa väder osv, det är inte VIKTIGT vilken färg den är 🙂

   Reply

 • Issa

  |

  Hej! Länken till bältet leder till skorna… Har du den riktiga länken? Försökte leta på Nellys hemsida men hittade inte bältet.

  Reply

 • Johanna

  |

  Så himla snygg! Vill du länka klackarna, tror det blev dubbellänk med jackan för kommer till den både när jag klickar på länken för den och med klackarna <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler