Eagle rock – bästa hiken i LA

Igår var vi uppe med tuppen för att åka bort mot Malibu och Topanga State Park för att hike den bästa hiken i LA enligt mig. Den kallas Eagle Rock och bara andas mindfulness. Det bästa är att göra den tidig morgon en vardag för då är du typ helt själv vilket är så himla fantastiskt för då är det nämligen alldeles tyst.

Jag gillar egentligen inte meditation och toga eller gillar och gillar, jag har svårt för det. Men är det någonstans jag skulle kunna känna mig tillfreds med att yoga och meditera så är det på den här platsen när man kommer upp till toppen.

Det här är själva Eagle Rock, som en liten ”grotta” uppe i bergen med utsikt över havet och alla canyons. Så mysigt. Och så fint. Blir så ledsen att man inte kan fånga känslan/ vyerna på bild men det innebär ju bara att ni måste åka hit och hikea för att förstå vad jag menar!

Till vänster längst bort ser ni havet…

Har ni något tips på någon bra hike i LA förutom Runyon Canyon, Griffith Park, Los Liones och Tree people?

19 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • vanja

  |

  Åk upp till Santa Barbara och hika! När jag bodde där i ett par år så hade jag ett par favoriter, en heter Lizards Mouth och en heter Inspiration point, helt fantastiska. Om du har planer på att åka mer norrut när du är där så är ju Yosemite National Park grymt, även Big sur har fantastiska hiker! 🙂

  Reply

 • Julia

  |

  Vad har hänt mellan dig å Ellinor L? Ni va ju så tighta förut å nu följer ni inte ens varandra på instagram? Ni va ju så härliga

  Reply

 • Lina

  |

  Var är din vita bh/topp och tights ifrån?? Så sjukt fina! Puss och Kram! Xxx

  Reply

 • J

  |

  Alltså.. du säger att du jobbar och att va ’influencer’ är ett riktigt jobb, men ändå kan det gå flera dagar mellan inlägg och då skriver du kanske ba ett halvdåligt inlägg med en snabb bild. Hur går det ihop? Om detta är ditt jobb borde du ju ta det på allvar, känns som alla ni som enbart bloggar på heltid inte får det ihop medan riktiga entreprenörer som tex Isabella Löwengrip skriver MINST två inlägg om dagen VARENDA DAG. Hur får hon det och gå ihop när ni ’heltids bloggare’ inte gör det? Hur får lojsan ihop det att blogga mer än du när hon jobbar på ett annat jobb samt bygger hus och är gravid? HUR kan du inte ens sköta ditt ENA jobb? Fattar bara inte.

  Reply

  • Matilda

   |

   Det är tur att det är Hannas jobb och att hon sköter det som hon vill, jag är övertygad om att hon tar det på allvar. Dessutom är detta varken Lojsan eller Isabellas blogg och vi kan därmed inte förvänta oss samma innehåll. Vad ger det dig och vad ger det Hanna att lämna en sån här kommentar? Jag hoppas att du har en bättre dag imorgon där Hannas dagliga uppdatering inte tar upp lika mycket av din tankekraft. Kramar

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler