En produktiv förmiddag

Igår satte vi oss på Joe and The Juice och jobbade lite. Det var skönt att komma ut och jobba utanför huset lite. Kan lätt bli stressad över att sitta och jobba på samma ställe som jag bor och lever på, så därför jag gillar väldigt mycket att ”café jobba” men hade ju allra helst velat ha ett kontor.

Vilket fall så gick vi igenom en del med mitt relativt nystartade bolag och så svarade vi på mejl och satte upp en plan för kommande veckor. Har som jag skrev i tidigare inlägg två lanseringar som börjar närma sig med raketfart, samt en lite mindre lansering nästa vecka och några samarbeten att förbereda som ska upp.

Beställde som vanligt en tunacado macka och en energizer juice på Joe.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Bella

  |

  Om Isabelle Strömberg:
  Lite spontant så är hon jäkla ful och onaturlig i hela sitt sketna ansikte. Om hon inte opererat sig och sminkat sig så drastiskt så skulle hon vara vacker. Jag är så glad att jag själv valt att bara vara jag. En otroligt oinspirerande influenser är hon som inte gör något särskilt, har inget jobb, gör inga samarbeten – hon sitter hemma och ”myser” hela dan. Vilket liv. Värdelös är hon. Riktigt värdelös. Och ser hon inte själv att hon är oinspirerande så är det något fel på henne.
  Fel på mig säger ni nu va? Nej. Jag säger sanningen som inte annan säger.

  Reply

  • Hanna

   |

   +1

   Reply

 • Mathilda

  |

  Hej Hanna !

  Jag och några vänner ska resa till Dubai och skulle behöva lite tips.
  Vilken årstid är bästa åka ?
  Tips på hotell till blandad budget !
  Vad ska man inte missa där?
  Hur viktigt är de klä sig ute på stan. ?

  Hoppas får ett svar och skulle va gulligt med ett blogg inlägg. Ha en bra dag !

  / Mathilda

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler