Morning bliss

(Mina träningskläder är ifrån yogamärket Alo)

1 av 12 veckor har gått här borta i Kalifornien och så lugnt som jag har haft det här den här veckan kan jag inte ens minnas senaste jag hade. Det har absolut känts lite tråkigt stundtals men inte sådär panik tråkigt som jag kan få hemma utan nästan lite skönt tråkigt. Vilket är en helt ny känsla för mig. Det är svårt att förklara men ni kanske förstår vad jag menar.

Jag börjar sakta men säkert få tillbaka energin och styrkan efter mitt sjukhusbesök också då penicillin kuren snart är över vilket också känns skönt. Har känt mig ganska så trött, yr och svag senaste dagarna men äntligen ser jag ljuset i tunneln. Det är verkligen som dom säger, att man blir sjuk när man börjar varva ner för att kroppen gått på reservenergi. För varenda gång jag varit iväg på privata resor med familjen på senaste så blir jag sjuk första veckan.

Men men, det jag ser mest fram emot nu är att börja träna och get out there and get to know some people. Jag känner inte alls många i L.A. Jag trodde nog att jag kände fler än vad jag faktiskt gör innan jag åkte hit haha.

23 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler