Vad gör jag i L.A egentligen?

(Bilden är dagen från morgonens hike)

Det verkar vara väldigt oklart för många vad det är jag faktiskt gör och ska göra här i L.A. i tre månader så jag tänkte att vi snabbt kunde gå igenom det så att vi kan reda ut alla dessa frågetecken. Redo?

Jag har som ni säkert märkt och vet, inte mått jättebra på senaste. Jag har känt mig vilse och nedstämd och bara tyckt att livet känts mindre glatt. Inget större fel egentligen men jag har liksom känt att jag verkligen saknar något. Att det är något som fattas. Det är jättesvårt att förklara men ja, jag har känt att jag behöver göra någon typ av förändring och har jag väl egentligen känt rätt så länge nu.

Vilket fall så började jag tänka att hmm, jag kanske behöver ett miljöombyte under en längre tid? Och tanken först var att okej, yes, L.A, jag drar, jag ska träna, jag ska jobba järnet, jag ska fota massor och gå på massa event och networka och bara KÖRA. Men ganska snabbt därefter fick syftet med resan en hel vändning till en resa utan press och krav, som jag endast gör för mig själv. För att komma på fötter igen.

Så jag är väl egentligen här för att hitta ny inspiration, varva ner, fokusera på vad som är viktigt i livet för mig, försöka bena ut saker som känns trassliga i livet etc. Hänger ni med? Och nu i början är även mamma här. Precis innan vi åkte kände jag nästan att nej, jag vill göra det här själv, jag vill inte att hon ska följa med. Men nu är jag superglad att hon är här och nu vill jag typ inte att hon ska åka hem. Det är skönt att ha henne här.

Aja, känns det lite tydligare nu? Jag vet att allt detta må låta väldigt flummigt men jag kände väl egentligen bara kort och gott att jag ville åka någonstans där jag vet att jag trivs (L.A.) för att fokusera på mig själv och mitt välmående.

UPDATE: Såg att någon kommenterade ”Så du gör alltså inget där borta lol” men då vill jag bara påpeka att jag princip jobbar som vanligt även här borta. Jag svarar på mejlen. Jag roddar  Jag uppdaterar mina sociala medier så som blogg, instagram och youtube. Jag förbereder inför två stora lanseringar. Designar fortfarande kläder. Och har ett stort hemligt projekt jag håller på att styra i hamnen. SÅ JO JAG GÖR NÅGOT HÄR BORTA. Och influensers jobbar…. Så tröttsamt att man fortfarande ska behöva försvara och förklara det..

55 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (14)

 • Hah

  |

  Så du gör alltså inget där lol #influencerlife

  Reply

  • Lovisa

   |

   Men lol du hade ju inte brytt dig om din kompis hade dragit till USA eller Australien eller vart som helst i tre månader i syfte att resa och ha det nice och kanske fly lite? När jag drog iväg på en långresa till Sydostasien så var det ingen som höjde på ögonbrynen för att jag ”inte gjorde någonting där lol”.

   Reply

  • Lin

   |

   MEN LOL får man inte åka iväg och bara vara någon gång i sitt liv heller? Hur många sparar inte för att tågluffa, backpacka, resa runt i USA/Sydamerika? MÅSTE man jobba hela tiden? Och trodde alla redan förstod att med yrket influencer behöver man inte ha en fast arbetsplats? De gynnar ju också oss läsare att bloggarna reser så det är mer inspirerande en än bild hemma från soffan varje dag!

   Kör Hanna!

   Reply

 • Linn

  |

  ”bena ut saker som känns trassliga i livet”, som vadå? Eller vet du kanske inte de ännu?

  Reply

  • Lo

   |

   Kanske är lite väl privat att säga på bloggen? Hon säger ju att hon inte mått så bra, ibland behöver man ingen anledning till det men sen också kanske man inte vill gå ut med detaljer om ens privata liv…

   Reply

 • Frida

  |

  Respekt for at du tar ansvar for deg selv når du kjenner deg vilsen. Det er det inte alle som gjør! Folk som frågar (i mine øyne på et negativt sett) om du «inte gjør något» der.. Shit i dom. Jeg vet du jobber som vanligt, men om du inte skulle gjort det så hadde det varit HELT OKEY. Ingen sager vel nei til å hitta seg selv og lugna ner under en tid om man har økonomisk mulighet til det. Lykke til på reisen♥️

  Reply

 • Sofia

  |

  Skit i vad andra säger, det ska inte spela någon roll om du jobbar eller inte. Det handlar om ditt välmående, och det går före allt. Kram!

  Reply

 • Lo

  |

  Ta den tiden du behöver! Alla har inte den möjlighet till ett miljöombyte så super att du som kan tar den chansen!! Vila upp dig och lägg tid på dig själv! <3
  Och eftersom du uppdaterar här så fattar ju folk att jobbar .. (eller borde fatta…)

  Reply

 • Evelina

  |

  Du har helt enkelt bytt miljö för o växa som människa o hitta dig själv o de du saknar lite mer. Låter nyttigt. Kommer bli succé 100% för dig, du är bäst.

  Reply

 • Sofie

  |

  Hoppas du hittar tillbaka för du var bättre förr. Tyvärr. Nu är du ytlig och man tar dig inte seriöst och det är synd.

  Reply

 • Alice

  |

  Helt rätt och välförtjänt! Det är också okej att inte göra ”någonting” som några påpekar under en period, så länge ekonomin tillåter det såklart. Ta vara på tiden och njut, ska bli jättekul att följa resan!!

  Reply

 • Anna

  |

  Om du är trött på att behöva försvara att influensers är att yrke kanske du, liksom många andra ska sluta försvara det. Det är inte så konstigt att folk fortsätter ifrågasätta det när ni blir så lätt provocerade och går till defense. Stå för det du gör and brush it off, lika tröttsamt som det är för dig att skriva om det är det för oss att läsa om det. Om och om igen..

  Reply

 • Caroline

  |

  Nyfiken att veta mer om din vistelse i LA. Hur gör du med din lägenhet hemma, hur bor du i LA och hur hittade du den lägenheten. Du nämnde även att du kommer gå på event osv där hur fungerar de eftersom jag antar att ditt nätverk är i Sverige egentligen. Är nyfiken av hela processen och hur allt fungerar med att flytta till LA för tre månader, vad man hittar på osv när man inte känner så många eller lär känna nya människor där?

  Reply

 • Matilda

  |

  Hej!

  Jag tycker det verkar underbart att kunna åka iväg till ett underbart ställe och återhämta sig när man inte mår riktigt bra! Miljöombyte är en riktgit bra medicin 🙂
  Har alltid tyckt om att resa och se nya platser och finns många platser jag skulls vilja se! Men nu börjar förståelsen över hur vår miljö mår riktigt dåligt krypa sig obehagligt nära och vill försöka göra så mycket man kan för att vår jord ska överleva ett bra tag till. Jag kanske flyger runt 3 gånger per år nu och bara det tycker jag är mycket. Undrar hur du och (många andra influencers) känner med att flyga så pass mycket ni gör? Förstår att om man kan så är det lockande, men framtiden ser mörk ut om vi inte drar ner på flygutsläpp. Vet att det finns mycket andra saker som påverkar vår miljö mer, men flygutsläpp är en början.
  Verkligen inget påhopp, och hoppas du inte tar illa upp! Är bara en reflektion som jag kände att jag ville få ut 🙂 /ta hand om dig, Matilda

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler