Morgonhike i Runyon Canyon

Klockan är 8 på morgonen här och jag har mamma har precis bockat av dagens hike som blev i gamla goa Runyon Canyon. Fick däremot ta det väldigt lugnt så det blev mer än mysig än en jobbig hike. Men det gör väl inget? Jag älskar att det finns så sjukt många berg och hike trails här i L.A! Det finns typ inget bättre sätt att starta dagen på såhär i soluppgången. Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på att jag ska vara här så länge och kan göra detta varje dag i nästan hundra dagar om jag så vill…

24 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Karin

  |

  hej! kan du inte skriva ett nytt inlägg där du samlar upp kring LA? blir så förvirrad, ska du bo med din mamma i 3 månader i LA? och vad ska du och vad ska din mamma i så fall göra där under den tiden? hur bor ni etc? vore intressant att höra. :))

  Reply

 • Karin

  |

  Hej! Kan inte du berätta mer om vad det är du gör i LA? 🙂 blir lite förvirrad, ska du bo där tillsammans med din mamma i 3 månader? Vad ska du och vad ska hon göra där under den tiden? hur bor ni? Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler