Enkelt och nyttigt middagstips

Igår åt vi ungsbakad sötpotatis med stekt bladspenat och rödlök toppat med fetaost. Det är busenkelt att göra. Du behöver bara sötpotatis, rödlök, spenat, fetaost, salt, chili och kanel.

  1. Picka hål i skalet på potatisen med en gaffel
  2. Baka i ugnen i ca 75 minuter200 grader
  3. Skiva rödlöken tunt och stek löken i smör på låg värme i 10 min så den är helt mjuk och börjar karamelliseras
  4. Tillsätt salt, chili och kanel och rör om….
  5. Tillsätt spenaten (OBS behövs mycket spenat!!) och låt stå i 5 min så att spenaten ”smälter”
  6. Kryssa potatisen och fyll den med spenatlöken och fetaost
12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler