En lugn dag i Beverly Hills

Igår mådde jag ännu bättre så då passade vi på att fota bilder till ett samarbete som kommer upp senare idag. Det var tre olika looks jag skulle fota och till vad får ni som sagt se senare. Det tog ca 2 timmar att ta sig runt och få till alla bilder men det var det värt för det var roligt. En av looksen har ni sneakpeak på ovan.

Efter det så sprang jag bort till Urth Caffé (mitt favvoställe) för en matcha latte med en rätt nyfunnen tjejkompis som heter Linn som bor här och har gjort i några år nu. Hon är så gullig och ni lär säkert se henne en del här på bloggen framöver. Vi satt säkert där i två timmar och bara pratade om allt och ingenting.

Vädret i L.A. just nu är fantastiskt! Det är inte för varmt och inte för kallt utan sådär alldeles alldeles perfekt och så är det liksom varma, höstiga färger. Mamma satt ute och solade igår t.om. men jag vågar inte vara i solen just nu eftersom att jag är på den förbaskade antibiotika kuren som tyckts ställa till alla mina planer här borta haha.

Vi tog i varje fall en lugn kvällspromenad innan middagen runt området.

Och det är så roligt för Amerikanerna går ju verkligen ALL IN på alla högtider här så vart femte hus ser ungefär ut såhär. Det är uppblåsta spöken som rör på sig och gravstenar och spindelnät och gud vet vad.

But I love it. Jag hoppas och tror att vi svenskar kommer ta efter det här för det är roligt och det är mysigt. Vi behöver bli lite mer extrema och våga lite mer tycker jag! Men ja, det var väl ungefär min dag och jag hoppas att alla kommande dagar kommer se lite liknande ut. Lugna och sköna.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

 • Julia

  |

  Hej,
  sa fina bilder fran Los Angeles 🙂
  Hur länge ska din mamma stannar där med dig?
  /Julia

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler