3 looks till 3 olika tillfällen

Inlägg i samarbete med Bubbleroom

Har tillsammans med Bubbleroom valt ut några favoriter ifrån deras sajt som jag ville visa er idag. Och i samband med detta har jag givetvis också en rabattkod till er så att ni kan shoppa allt till bättre priser. Toppen va? Rabattkoden är: ”HANNA” och ger er 10% och fri frakt på hela sortimentet

Och först ut är den här otroligt härliga stickade tröj/klänningen.

Ni hittar den här (klick!).

Nästa klänning här (klick!) jag vill visa er är också stickad men har ett snyggt bälte i midjan vilket gör den lite mer classy och lite mer middags och festvänlig. Jag älskar den här klänningen. Den är lite blå/ grå i färgen och den är väldigt skön vilket är härligt nu när kylan närmar sig.

Hur fin är den? Älskar ju markerade midjor som ni säkert redan vet vid det här laget. Det passar verkligen min kroppstyp perfekt.

Denna är så snygg till ett par höga stövlar också eller ett par tunna nylonsiar!

Sista plagget jag vill visa er är den här (klick!) härliga kappan! Grå kappor är underskattat. Oftast köper man svarta kappor men har ni tänkt på en sak? Ofta bär man ju svarta kläder därför bör man inte ha en svart jacka för det är så mycket snyggare att bryta av med en annan färg på jackan då som jag gjort ovan. Inte sant?

Den här kappan har perfekt längd enligt mig och är även perfekt oversize.

Och det allra bästa? Den är i ett gos material. Ett jätteskönt, mys material som gör att man aldrig vill ta av sig den! Kappor är verkligen life. Man kan inte ha för många. Och det är perfekt att värma benen med en lång kappa nu inför vintern med. Så brukar jag alltid tänka. Har jag en kortare klänning behöver jag en längre kappa eller jacka.

Hoppas ni blev inspirerade av mina looks. Annars gå in och shoppa andra kläder på Bubbleroom med min rabattkod: ”HANNA” som ger er 10 % och fri frakt på hela sortimentet och gäller fram till 31/10. De har massvis av snygga festklänningar och jackor i alla dess former som passar alla olika occassions. Puss på er!

11 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Jenny

  |

  Jag ääälskar svart på svart! Sjukt stiligt och snyggt.. om man inte har dammigt hemma eller djur haha

  Jag har djur så det blir ofta beige eller grått eftersom den lille lämnar spår överallt 🙂

  Reply

 • Olivia

  |

  Älskar Hanna 2.0!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler